Expressen > Nyheter

Tuesday, 26 October, 19:36

Expressen - 22 sep 21 kl. 17:15

WHO:s krav: Behövs dubbelt så ren luftLuften är för dålig i Europa. Därför rekommenderar WHO i nya riktlinjer för luftföroreningar att gränsvärdena sänks till hälften av den tidigare miljökvalitetsnormen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
WHO, Europa

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WHO:s, krav, Behövs, dubbelt, ren, luft

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

Daniels skräck: Kunde inte gå efter ingreppet

Daniel Nyström, 46, har tagit sig igenom fler motgångar än de flesta.Precis när han försökte ta sig tillbaka efter smärtorna från sin cancer upptäckte läkarna ett diskbråck som behövde opereras.Men den rutinmässiga operationen gick helt fel – och när Daniel vaknade upp kunde han inte längre gå.

Expressen - 5 minuter sedan

Kronprinsessans hållbara garderob: ”Ett statement”

Kronprinsessan Victoria bär ofta svensk design och blandar gärna upp sin lyxiga garderob med budgetfynd.Flera gånger har hon även återanvänt sina och mamma drottningens ikoniska plagg.  – Ledordet i allt vi gör är hållbarhet, det är ett 'statement', säger Tina Törnquist, kronprinsessans stylist.

Expressen - 15 minuter sedan

Brand i lägenhet i Göteborg

Det brinner i en lägenhet i Bjurslätt i Göteborg.Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till platsen.– Räddningstjänsten har larmat ut ganska stora resurser.

Expressen - 30 minuter sedan

Drottningen ombeds att inte komma på klimatmötet

Drottning Elizabeth kommer inte att närvara vid klimatmötet COP26.Enligt hovet har hennes läkare rått henne att inte göra det, rapporterar AFP..

Expressen - 45 minuter sedan

Viltolycka i Kristianstad

I samband med en viltolycka krockade två bilar med varandra på E22 vid Vä i Kristianstad kommun. Det är nu helt stopp i trafiken i båda riktningarna. Polis, räddningstjänst och ett antal ambulanser är på väg till olycksplatsen..

Expressen - 45 minuter sedan

Person påkörd av buss i Malmö

Strax före halv sju inkom ett larm om att en person har blivit påkörd av en buss på Von Lingens väg i Malmö.Enligt initiala uppgifter ska det handla om ett barn som har blivit påkört. Polis och ambulanssjukvård är nu på väg till platsen.

Expressen - 1 timme sedan

Expressens sportkampanj nominerad i ”content-vm”

Bonnier News Brand Studio är nominerad fyrfaldigt i Content Marketing Awards – ofta kallat content-VM – för kampanjer som gått på Expressen.Bland de nominerade finns Folkspel och satsningen på Föreningsliv i kategorierna ”Bästa partnerskap” och ”Bästa innehållstrategi”..

Expressen - 1 timme sedan

Biden kör över Trump om stormningen

USA:s president Joe Biden blockerar ett nytt försök från företrädaren Donald Trump att undanhålla dokument om stormningen av Kapitolium som efterfrågas av kongressen. Det rapporterar Reuters..

Expressen - 2 timmar sedan

Tegnells varning: De kan driva på smittan i vinter

Åldersgruppen 20 till 40 år har stannat av i vaccinering mot covid-19.Nu varnar statsepidemiolog Anders Tegnell för att gruppen kommer att driva på smittspridningen i vinter.– Det är den gruppen som har bromsat, där kommer vi inte vidare, säger han till Dagens Nyheter.

Expressen - 2 timmar sedan

Einárs mamma: ”Nils vi älskar dig så mycket”

I förra veckan sköts rapparen Nils ”Einár” Grönberg, 19, ihjäl i Hammarby sjöstad.Hittills har ingen gripits för mordet.Nu uttalar sig Einárs mamma för första gången.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.