SvD > Nyheter

Tuesday, 26 October, 20:14

SvD - 22 sep 21 kl. 16:57

Tyskland: Ingen ersättning till ovaccineradeTyskland skärper tonen mot alla som ännu inte vaccinerat sig mot covid-19.De tyskar som är ovaccinerade kommer snart inte få ersättning för förlorad lön om de måste vara i karantän..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TysklandIngen , ersättningtill , ovaccinerade

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Tonvis med miljöfarlig medicin i avloppet

Varje år hamnar runt 250 ton läkemedel i avlopp och hushållssopor. Därifrån kommer de ut i naturen där de kan orsaka stor skada..

SvD - 30 minuter sedan

"Succession" får en fjärde säsong

SvD - 45 minuter sedan

Irland slog Finland i VM-kvalet

SvD - 1 timme sedan

Mörkrets inträde ökar riskerna i trafiken

Mörkret kryper in över Sverige, mer vilt rör sig på vägarna och gångtrafikanter är som mest utsatta.Ansvaret för att undvika olyckor är delat: för fotgängarna gäller det att synas, för förarna att se..

SvD - 1 timme sedan

Gerhardsson byter alla spelare utom en

Som väntat kastar förbundskapten Peter Gerhardsson om rejält i den svenska elvan till kvällens träningslandskamp mot Skottland.Bara en spelare som startade i VM-kvalet mot Irland i torsdags finns med från start mot Skottland på St Mirren Park..

SvD - 1 timme sedan

Sverige redo att underteckna FN-konvention

Sverige får godkänt för sitt rättsliga arbete mot våld och trakasserier i arbetslivet. Däremot behöver arbetsgivarnas ansvar förtydligas när det gäller våld och trakasserier utanför arbetsplatsen..

SvD - 1 timme sedan

Sista öppnandet av förbundsdagen med Merkel

Den tyska förbundsdagen öppnade på tisdagen i Berlin för ett nytt riksdagsår. Men ceremonin fick en annorlunda prägel då det är kristdemokraten Angela Merkels sista som förbundskansler..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.