SR > Nyheter

Tuesday, 19 October, 05:29

SR - 22 sep 21 kl. 16:48

Åtta bilar i krock på riksväg 21Strax efter 16:30 inträffade flera olyckor vid Kvidinge. Rv 21 är avstängd i båda riktningar pga olycka med flera bilar åt båda hållen. Räddningstjänsten kom till platsen 16:42 och kan ännu inte ge någon prognos. Texten uppdateras.
Läs mer på SR
Läs mer om:
Kvidinge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtta, bilari , krock, riksväg21

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

M-ledning vill ändra alkohollagen

Moderaternas partistyrelse vill ändra alkohollagen, så att krogar får sälja öl och vin - utan några krav på matservering. Och den som beställer hämtmat från restaurang ska samtidigt kunna köpa med sig alkohol hem. Förslagen ska behandlas på Moderaternas stämma, som inleds på torsdag..

SR - 6 timmar sedan

Socialborgarråd: ”Civilsamhället är ett viktigt komplement”

Mer än var tionde person som söker hjälp av Stadsmissionen har egentligen rätt att få hjälp av socialtjänsten, enligt en rapport från Stadsmissionen. Liberalen Jan Jönsson, socialborgarråd i Stockholms stad, tänker att det kan finnas många olika förklaringar till att de som har rätt till socialtjänstens hjälp inte söker sig dit. Han säger att det oavsett är viktigt att kommunerna söker upp de personer som befinner sig i nöd, men att civilsamhället är ett viktigt komplement när myndigheterna inte når fram..

SR - 7 timmar sedan

Ungerns justitieminister: ”EU har överträtt sina befogenheter”

Ungerns justitieminister Judit Varga besökte Sverige under måndagen. "EU-domstolen har överträtt sina befogenheter när den lagt sig i det polska rättssystemet. EU ska inte vara en superstat som inte respekterar medlemsländernas särart och traditioner.

SR - 8 timmar sedan

Leksaksskallra återkallas – risk att små barn kvävs

En leksak som heter "Skallra sköldpadda" återkallas eftersom små barn riskerar att kvävas om de använder den. Konsumentverket skriver i ett pressmeddelande att en söm på leksaken kan gå upp och en liten skallra som finns inuti kan falla ur och kväva små barn om det råkar få den i sig. Kunder som har köpt sköldpaddsskallran uppmanas att återlämna den till valfri Lekiabutik för att få pengarna tillbaka..

SR - 8 timmar sedan

Polisen vill ändra lagen – vården pekar på svårigheter

Polisen vill ändra på lagen så att fler berusade personer ska omhändertas av vården i stället för av polisen. Men från vårdhåll varnas nu för stora svårigheter med en sådan förändring. Vårdförbundets ordförande: "Behövs mer resurser och organisatoriska förändringar"..

SR - 16 timmar sedan

Kinas ekonomi växte - men mindre än förväntat

Kinas BNP växte med 4,9 procent det tredje kvartalet jämfört med året innan, enligt landets nationella statistikmyndighet. Det är något lägre än vad internationella bedömare väntat sig, och främst är det tillverkningsindustrin som tappat mer fart än väntat. Detaljhandeln däremot växte mer än prognoserna.

SR - 10 timmar sedan

Efter våldsdådet i Lycksele – nu erbjuder kommunen krisstöd

Både skolan och kommunen är ikväll på plats vid församlinggården i Lycksele för att erbjuda krisstöd efter morgonens våldsdåd då två små barn och en äldre kvinna skadades. David Isaksson är POSOM-samordnare vid kommunen: "En sådan här händelse kan få ringar på vattnet och skapa oro och otrygghet" En 50-årig man är anhållen misstänkt för mordförsök i tre fall. Han nekar till brott enligt åklagaren..

SR - 11 timmar sedan

Bättre resultat än väntat för Sandvik

Verkstadsbolaget Sandvik resultat före skatt ökade rejält till drygt 4,5 miljarder kronor det tredje kvartalet. "Vi tycker vi har ett starkt resultat, så givet logistikproblem är nöjda", säger vd Stefan Widing. "Efterfrågan finns där och det är det viktiga, så vi är positiva inför framtiden".

SR - 11 timmar sedan

Parlamentet mindes mördade kollegan: ”Landet behöver sådana som David”

Det brittiska parlamentet samlas idag för att minnas sin mördade kollega David Amess och diskutera säkerheten för parlamentariker. "Det här landet, parlamentet och vår politik behöver sådana som David" sa den brittiska premiärministern Boris Johnson. Talmannen och inrikesministern lovade också att de genomgångar som nu görs av säkerheten kring parlamentariker ska genomföras skyndsamt..

SR - 11 timmar sedan

Fyra inför rätta för sex år gammal dödsolycka

I dag inleddes rättegången i Kristianstads tingsrätt mot fyra personer som står åtalade för grovt arbetsmiljöbrott efter att en grävmaskinist omkom i en olycka för sex år sedan. Enligt åklagaren har de genom oaktsamhet orsakat mannens död. "Det var en olycka omöjlig att förutse, och jag har svårt att se att den skulle ha kunnat förhindras", säger Max Ahlgren, som företräder en av de åtalade..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.