Regeringen > Nyheter

Saturday, 16 October, 20:54

Regeringen - 22 sep 21 kl. 16:45

Regeringens ärendeförteckningar vecka 38, 2021Till regeringssammanträdet torsdag den 23 september..
Läs mer på Regeringen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringens, ärendeförteckningar, vecka38 , 2021

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - Igår: 15:30

Remiss av Europeiska kommis­sionens förslag till direktiv om konsument­krediter

Här kan du ta del av till vilka instanser Justitie­departe­mentet har remitterat Europeiska kommis­sionens förslag till direktiv om konsument­krediter, COM(2021) 347..

Regeringen - Igår: 15:26

Remiss av Ds 2021:32 Förstärkt kontroll av produkter med dubbla användningsområden

Här kan du ta del av till vilka remissinstanser som Utrikesdepartementet har remitterat promemorian Förstärkt kontroll av produkter med dubbla användningsområden (Ds 2021:32)..

Regeringen - Igår: 15:20

FN:s kommitté för barnets rättigheter undersöker om Sverige följer FN:s konvention för barnets rättigheter – en artikel för dig som är barn

FN:s konvention för barnets rättigheter (barnkonventionen) innehåller rättigheter som varje barn ska ha. Sverige har lovat att följa barnkonventionen. Den 1 januari 2020 blev barnkonventionen lag i Sverige.

Regeringen - Igår: 15:17

Granskning av Sveriges efterlevnad av FN:s konvention om barnets rättigheter (barnkonventionen)

Den 15 oktober lämnade regeringen Sveriges kombinerade sjätte och sjunde periodiska rapport till FN:s kommitté för barnets rättigheter (barnrättskommittén)..

Regeringen - 02 jul 12 kl. 09:56

Sveriges återkommande rapportering om efterlevnaden av CRC

Regeringen rapporterar återkommande till FN:s CRC-kommitté om Sveriges efterlevnad av FN:s konvention om barnets rättigheter (CRC)..

Regeringen - Igår: 15:10

Förstärkt kontroll av produkter med dubbla användningsområden

I promemorian lämnas förslag på författningsändringar som bör göras med anledning av EU:s nya förordning om upprättande av en unionsordning för kontroll av export, förmedling, transitering och överföring av samt tekniskt bistånd för produkter med dubbla användningsområden.

Regeringen - Igår: 14:59

Tal av statsminister Stefan Löfven i samband med Malmöforumet

Statsminister Stefan Löfvens tal i samband med Malmö internationella forum för hågkomst av Förintelsen och bekämpande av antisemitism, Remember – ReAct..

Regeringen - Igår: 14:50

Konferensen om Europas framtid och Demokratin 100 år

Konferensen om Europas framtid är en prioriterad fråga för EU-minister Hans Dahlgren. Konferensen sammanfaller även med det nationella firandet av att den allmänna och lika rösträtten firar 100 år. Kommittén Demokratin 100 år har tagit fram en demokratistuga som turnerar landet runt under 2021.

Regeringen - Igår: 14:10

Gulfen, Östliga partnerskapet och Etiopien på EU-möte

När EU-ländernas utrikesministrar den 18 oktober står EU:s relation till Gulfregionen på dagordningen. Ministrarna kommer också att diskutera prioriteringarna för det kommande toppmötet om Östliga partnerskapet i december. Konflikten i norra Etiopien och den instabila situationen i Nicaragua är andra frågor vid mötet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.