News55 > Nyheter

Saturday, 16 October, 04:51

News55 - 22 sep 21 kl. 16:25

Världsstjärnan Werth klar för hästshowenHästshowen i Friends arena har ställts in två gånger på grund av pandemin. I slutet av november arrangeras den på nytt. Och då blir det finbesök. Dressyrens världsstjärna Isabell Werth har tackat ja till Patrik Kittels inbjudan. Werth har från och till. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Werth, Friends, Isabell Werth, Patrik Kittels

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Världsstjärnan, Werth, klarför , hästshowen

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

USA lovar ersättning för drönarattack i Kabul

USA kommer att betala ut ersättning till släktingarna till de tio civila som dödades i den drönarattack i Kabul som senare beskrevs som ett "tragiskt misstag". Det uppger försvarshögkvarteret Pentagon, som även uppger att de ska hjälpa de överlevande fa….

News55 - 30 minuter sedan

Hittade 90 skallerormar under huset

En reptilskötare skulle bara ut på ett rutinuppdrag norr om San Francisco. Hittills har han hittat över 90 giftiga skallerormar under ett hus och säger att det kan finnas fler kvar. När Al Wolf fick ett samtal från en kvinna som sett en orm under sitt h….

News55 - 1 timme sedan

Hembränt “skulle användas som handsprit”

En man i 75-årsålden har dömts av Falu tingsrätt för att ha tillverkat stora mängder sprit i hemmet för att sälja vidare, skriver Dala-Demokraten och Dalarnas Tidningar . Mannen erkänner tillverkningen men säger att spriten skulle användas som handsprit….

News55 - 2 timmar sedan

Polisen: Amess-dådet var ett terrorbrott

Brittisk polis kommer att behandla mordet på parlamentsledamoten David Amess som en terrorhandling. Det uppger Metropolitan Police i London i ett uttalande . "Den tidiga utredningsfasen har visat att ett möjligt motiv kan kopplas till islamistisk extrem….

News55 - 1 timme sedan

Vaccinationsarbetare tog tredje dos

Fjorton medarbetare på en vaccinationsplats i Gävleborg har mot regler och rekommendationer tagit en tredje dos vaccin mot covid-19, rapporterar lokala medier. "Det som inträffat är helt oacceptabelt och jag vill att hälso- och sjukvårdsdirektören reder….

News55 - 2 timmar sedan

Papperslösa hittades två gånger om vid tillslag

I början av oktober slog polisen till mot ett byggprojekt vid ett flerfamiljshus i Sollentuna i norra Stockholm och omhändertog åtta byggarbetare som saknade arbetstillstånd – men samma visa upprepade sig. I tisdags förra veckan gjordes ännu ett tillsla….

News55 - 2 timmar sedan

Upprepat fusk med arbetstillstånd

I början av oktober slog polisen till mot ett byggprojekt i Sollentuna i norra Stockholm och omhändertog åtta byggarbetare som saknade arbetstillstånd. Förra veckan gjordes ett till tillslag på samma plats – då upptäcktes ytterligare sex personer utan t….

News55 - 2 timmar sedan

Polisen: Amess-dådet terrorbrott

Brittisk polis kommer att behandla mordet på David Amess, konservativ ledamot i brittiska underhuset, som en terrorhandling. Det uppger Metropolitan Police i London i ett uttalande . "Den tidiga utredningsfasen har visat att ett möjligt motiv kan koppla….

News55 - 3 timmar sedan

Kinas raket har dockat med station

Den kinesiska rymdkapseln Shenzhou-13 har dockat med med rymdstationen Tiangong, rapporterar nyhetsbyrån Nya Kina. Uppskjutningen skedde fredagskvällen svensk tid, med tre rymdfarare ombord. De tre, två män och en kvinna, ska stanna ett halvår i Tiangon….

News55 - 3 timmar sedan

Babis går i opposition i Tjeckien

Tjeckiens premiärminister Andrej Babis kommer inte att försöka bilda ny regering efter parlamentsvalet tidigare i oktober, utan väljer att gå i opposition, säger han i inhemsk radio. Babis parti Missnöjda medborgares aktion förlorade med knapp marginal….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.