Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 19 October, 03:53

Nyan - 22 sep 21 kl. 13:57

50 procent säger nej till coronapass i Åland gallupI den senaste Åland Gallup, som allmänheten hade möjlighet att delta i den 8–11 september, ställdes frågor om coronapass. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Åland, Åland Gallup

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 50 procent säger nejtill , coronapassi , Åland, gallup

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 8 timmar sedan

Självstyrelsegården blir filmduk

En ljusshow med en film om självstyrelsens historia lysa upp Självstyrelseparken den här veckan. .

Nyan - 9 timmar sedan

Doktorsvillans renovering beräknas kosta 541 000

Att renovera och återställa Doktorsvillan på Badhusberget i Mariehamn beräknas kosta 541 000 euro, enligt den rapport som nyligen färdigställts. Målet är att huset ska användas för evenemang och kaféverksamhet sommartid och få ett modernt serveringskök. All teknik behöver bytas ut.

Nyan - 10 timmar sedan

Stephan Toivonen anhåller om temporär ersättare

Stephan Toivonen, ledamot i lagtinget för Åländsk demokrati, anhåller om att han ersätts av partikamraten Johan Lindström de kommande tre månaderna. Orsaken är sjukdom. Det är lagtinget som har sista ordet om en ledamot ska få en ersättare eller ej.

Nyan - 12 timmar sedan

85 000 euro i stöd för Åland 100-kultur

Landskapets kulturdelegation har fördelat drygt 85 000 euro i projektunderstöd till föreningar och organisationer för Åland 100-firandet. .

Nyan - 12 timmar sedan

Seriekrock på Godbyvägen vid Dalbo

En trafikolycka inträffade måndag eftermiddag på Godbyvägen i rondellen vid Dalbo. – Det var fyra bilar som körde ihop, en seriekrock, säger Johan Söderberg, brandinspektör vid Mariehamns räddningsverk. En person fördes med ambulans till sjukhus.

Nyan - 13 timmar sedan

President Niinistös coronatest negativt

President Sauli Niinistö smittades inte av coronaviruset i Malmö förra veckan. Det betyder att hans besök till Åland blir av som planerat. Förra veckans torsdag kom beskedet att republikens president Sauli Niinistö kan ha utsatts för coronasmitta i Malmö dagen innan.

Nyan - 14 timmar sedan

Staden vill ändra taxan för barnomsorg

Avgifterna för barnomsorg och fritidshem i Mariehamn ska harmoniseras och familjerna ska få välja barnomsorg på 80 procent. Samtidigt höjs maxtaxan för barnomsorgen med 20 euro, medan fritidshemsavgiften blir snäppet billigare. .

Nyan - 16 timmar sedan

Nyan recenserar: Grease – ett välsmort maskineri

När Jim Jacobs och Warren Casey skrev manuset till musikalen Grease för 50 år sedan var den betydligt mer vulgär och mer vågad än den urvattnade filmversionen med John Travolta och Olivia Newton-John från 1978. Den åländska uppsättningen, med Staffan Lindström (Danny) och Tilde Polviander (Sandy) i huvudrollerna, har landat någonstans mitt emellan. Premiären på Alandica i fredags var en riktig tiopoängare.

Nyan - 17 timmar sedan

Förening vill ha Träsk-samarbete

Ett samarbetsprojekt mellan alla berörda för att återställa träsket Träsk: det är vad föreningen Rädda Lumparn vill se. I fredags lämnade Rauli Lehtinen från föreningen en skrivelse till utvecklingsminister Alfons Röblom (HI). – Träsket är så gott som dött.

Nyan - 18 timmar sedan

Förslag: Fåglarna ”avvecklas så snart som möjligt”

Lilla holmens tropiska fåglar och höns kan avvecklas så snart som möjligt. Det föreslår infrastrukturchefen inför nämndens möte i veckan. Det som sparas in ska användas till att rusta upp resten av Lilla holmen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.