Resume > Ekonomi

Tuesday, 26 October, 14:24

Resume - 22 sep 21 kl. 13:42

Elgiganten väljer Narva när man satsar på hållbarhet och digitalt utanförskapElgiganten planerar att satsa på två frågor: digitalt utanförskap och hållbarhet. Man tar hjälp av pr-byrån Narva, som man inledde samarbete med innan sommaren..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Narva

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elgiganten, väljer, Narvanär man , satsar, hållbarhetoch , digitalt utanförskap

Fler nyheter från Resume

Resume - 1 timme sedan

Resumé/Novus: Reklambåten kritiseras hårt av branschen – så tycker svenska folket om nya medievalet

”Visuell förorening”, ”piratverksamhet” och ”hållbarhetskvacksalveri”. Faktum är att de flesta stockholmare inte känner till reklambåten som varit så hårt kritiserad under året. Det visar en undersökning från Novus som gjorts på uppdrag av Resumé.

Resume - 1 timme sedan

Black Friday, Marabou och klimat – fem konsumentinsikter från Henrik Sjödin

Vad gör konsumenterna just nu? Varje vecka levererar marknadsföringsdoktorn Henrik Sjödin fem aktuella spaningar om köpmönster och konsumtionsbeteende..

Resume - 3 timmar sedan

”Grattis Kompis!” – Håkan Olofsson om vad Anna Qvennerstedts hjärta och hjärna betytt för branschen

I dag fyller copywritern Anna Qvennerstedt jämt. Andra kvinnliga medlemmen av platinaakademin, 13 guldägg, två guldskriftsplaketter och Grand Prix-vinnare i Cannes. Som global styrelseordförande i Forsman & Bodenfors står hon på toppen.

Resume - 2 timmar sedan

Måste jag vara med i en arbetsgivarorganisation?

Det finns flera vägar till kollektivavtal för den som så önskar. Det vanligaste, och enklaste, är att arbetsgivaren går med i en arbetsgivarorganisation och på så vis börjar omfattas av kollektivavtal. Men det är också möjligt för en enskild arbetsgivare att teckna kollektivavtal direkt med ett fackförbund..

Resume - 2 timmar sedan

Nya kampanjen ska ge människor förståelse för deras nya husdjur

Under pandemin skaffade fler än någonsin ett husdjur. Men djur beter sig inte alltid som man vill – det gör nu Arken zoo kampanj av. Med budskapet: ”tänk på att i varje djur bor ett odjur”..

Resume - 3 timmar sedan

Alectas fastighetsbolag presenterar ny identitet

Alecta Fastigheter är försäkringsbolaget Alectas fastighetsbolag, som har en portfölj värd 45 miljoner. Nu har man fått en ny varumärkesidentitet..

Resume - 3 timmar sedan

Viktigaste lärdomarna från Svenskarna och internet 2021: e-handel, livestreamade event och influencers

Internetstiftelsen kartlägger årligen svenskars internetvanor och -beteenden. Här kommer det viktigaste från årets rapport..

Resume - 3 timmar sedan

Grattis Kompis!

I dag fyller copywritern Anna Qvennerstedt jämt. Första kvinnliga medlemmen av platinaakademin, 13 guldägg, två guldskriftplaketter och Grand Prix-vinnare i Cannes. Som global styrelseordförande i Forsman & Bodenfors står hon på toppen.

Resume - 4 timmar sedan

Söderhallarna livestreamar för att nå nya målgrupper

Digital liveshopping med fokus på mat och dryck. Så ska Söderhallarna i Stockholm nå flera kunder och nya målgrupper. ”Under det senaste året har många haft tid att fördjupa sitt intresse för mat och upptäckt hur rolig mat- och dryckesvärlden är”, säger Jennipher Bergkvist, marknadsansvarig på Söderhallarna..

Resume - 6 timmar sedan

Svenskarna och internet 2021: sju av tio skolbarn följer en influencer

Svenskarna och internet 2021 visar att samtidigt som fler använder internet, så känner sig många fortfarande otrygga och hela sju av tio skolbarn uppger att de följer en influencer. Dessutom börsnoteras e-sportlaget Faze Clan och Facebook släpper kvartalsrapport. Det och mer i morgonsvepet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.