Resume > Ekonomi

Thursday, 21 October, 07:22

Resume - 22 sep 21 kl. 13:19

Joachim Medalen: ”Grafer kommer få stor betydelse för dataanalysen inom marknadsföring”Joachim Medalen, som nyligen klivet från The&Partnership till videoteknik-bolaget Seen, inspireras av grafer som gör komplex data begriplig och ser i USA ett kommunikationsprojekt i behov av framgång..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Medalen, The&Partnership, Seen, USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Joachim, Medalen, Graferkommer få , stor, betydelseför , dataanalysen, inom marknadsföring

Fler nyheter från Resume

Resume - 15 timmar sedan

Så säger experterna om Facebooks ryktade namnbyte: ”Kan vara nödvändigt att ta ett nytt namn med positiva associationer”

Det har varit en mediaintensiv period för Mark Zuckerbergs Facebook. Plattformen och dess andra bolag har drabbats av avbrott, en visselblåsare har avslöjat att man inte alls agerar så hårt man påstår mot problemen på plattformen, och nu ryktas det om ett namnbyte. Resumé har pratat med två experter om vad bolaget kan vinna på ett nytt namn..

Resume - 17 timmar sedan

Åtta kreativa sätt att använda QR-koder på

QR-koderna behöver inte vara svartvita rutor som pajar den estetiska upplevelsen..

Resume - 17 timmar sedan

Självskanning kliver in i ny era – fyra svenska företag som storsatsar på området

Kicks, Coop, Pressbyrån och AMF har alla satsat på QR-koder när användningen ökat under pandemiåret. Så här tänker dem i sin strategi..

Resume - 17 timmar sedan

Redaktionen väljer veckans kampanjer

Ju sämre film, desto bättre pris, rövslickarcitat från Flashback och John Lundvik i Småland. Här kommer Resumés veckovisa urval av kampanjer. Håll tillgodo!.

Resume - 18 timmar sedan

Hånade tekniken är tillbaka – kan QR-koden bli lika stor i Sverige som i Kina?

För tio år sedan skämtades det om den. I dag har 85 procent av svenskarna använt en QR-kod och i Kina är de en grundbult i mobilsamhället. ✓ Experterna om tillväxten ✓ Användningsområden ✓ Det talar emot tekniken.

Resume - 18 timmar sedan

Nu lanseras byrå specialiserad på Youtube i Sverige: ”Specialiserade på att få både tittartid och sökträffar”

Carl-Johan Look är vd för byrån Happify och leder lanseringen av Youtube-byrån Team5pm i Sverige. ”All videoproduktion vi gör baseras på data om vad konsumenten söker på och vill se,” säger han..

Resume - 19 timmar sedan

Rapport visar: bara en av tio invandrade akademiker får relevant arbete inom kommunikation

Facket för kultur, kommunikation och kreativ sektor, DIK, har i en ny rapport kommit fram till att endast en av tio utlandsfödda med utbildning inom kommunikation har ett relevant jobb. Av dessa har 70 procent utbildat sig utanför Sverige och 16 procent inom Sverige..

Resume - 20 timmar sedan

Håkan Olofsson: ”Guldstjärna till Vässla, Cake och Nooshi”

Västerpartiet har tagit över sossarnas roll, Cake leder på premiumhimlen och OKQ8:s reklam är katastrofal. Läs kreatören Håkan Olofssons spaning i Resumé..

Resume - 20 timmar sedan

Erik Modig: Därför ska du slå ihop sälj- och marknadsavdelningen

Om inte sälj- och marknadsavdelningen har samsyn om de kommersiella målen riskerar de att jobba mot varandra snarare än med varandra, det skriver Resumé Insikts analytiker Erik Modig..

Resume - I förrgår: 11:36

EU-reglering riskerar drabba småföretag: ”De har inte råd att bära kostnaden för Bryssels krig med 'big tech'”

Det är småföretag som riskerar att drabbas av hårdare reglering kring digital annonsering. Det menar småföretagarorganisationen 3C, som uppmanar EU att tänka om kring lagförslaget Digital Markets Act..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.