SvD > Ekonomi

Thursday, 21 October, 07:17

SvD - 22 sep 21 kl. 13:22

Evergrande får börsernaatt darra. Den kinesiska fastighetsjätten har problem att betala sina miljardskulder, vilket väckler dåliga minnen från finanskrisen 2007-2008 till liv. Kan Evergrande bli nästa Lehman Brothers? .
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Evergrande, Lehman Brothers

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Evergrandefår , börserna

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 minuter sedan

Kunderna tillbaka i matbutikerna

Butiksförsäljningen för dagligvaror steg under september. Ett tecken på att kunderna börjar hitta tillbaka till de fysiska butikerna..

SvD - 1 timme sedan

Trump lanserar nytt mediebolag och app

Nio månader efter det att Donald Trump stängdes av från Twitter, Facebook och Youtube lanserar USA:s tidigare president ett eget socialt nätverk med tillhörande mediebolag..

SvD - 9 timmar sedan

Tesla slog förväntningarna

SvD - 11 timmar sedan

Bank-vd:n ”Känsligt att vara väldigt lönsam”

Vinstrekord och all time high för aktiekursen på en och samma vecka. Men det är inget SEB:s vd Johan Torgeby vill skylta med.– Banker är ett speciellt skrå i näringslivet.

SvD - 11 timmar sedan

Branschen omskakad av succén: ”Barriär bruten”

Den koreanska tv-serien ”Squid game” slår alla rekord och utmanar etablerade sanningar i streamingvärlden. Samtidigt pågår jakten efter nästa globala succé. Kan den rentav komma från Sverige?.

SvD - 11 timmar sedan

Ministrar vill se banker ta större klimatansvar

Pressen på bankerna att ta ansvar i klimatomställningen behöver öka, enligt regeringen.– Det är dags att sätta orden i handling, säger Per Bolund (MP), miljö- och klimatminister..

SvD - 13 timmar sedan

Försvarar miljardregn: ”Det var nödvändigt”

De två tjänade en miljard vardera på aktieförsäljningen i börssuccén EQT. Nu berättar toppcheferna i riskkapitaljätten varför den kritiserade affären var nödvändig och vad de ångrar. FI:s granskning av bolaget pågår..

SvD - 17 timmar sedan

Cementtillgången utreds igenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.