Resume > Ekonomi

Monday, 18 October, 13:44

Resume - 22 sep 21 kl. 13:07

Digital kampanj från Sandvik uppmärksammar gruvelektrifieringGruvjätten Sandvik satsar på att elektrifiera sina lösningar i gruvindustrin, och kommunicerar ut detta i en digital kampanj..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Sandvik

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Digital, kampanjfrån , Sandvik, uppmärksammar, gruvelektrifiering

Fler nyheter från Resume

Resume - 30 minuter sedan

Städexperten Marléne Eriksson ger städtips i Grummes nya dokusåpa

Grumme lanserar en ny såpa: en dokusåpa. Städexperten tillika tv-profilen Marléne Eriksson besöker tre kända profiler och ger sina bästa tips kring Grummes produkter..

Resume - 2 timmar sedan

Småföretagare riskerar att drabbas av föreslagen EU-reglering: ”De har inte råd att bära kostnaden för Bryssels krig med 'big tech'”

Det är småföretag som riskerar att drabbas av hårdare reglering kring digital annonsering. Det menar småföretagarorganisationen 3C, som uppmanar EU att tänka om kring lagförslaget Digital Markets Act..

Resume - 2 timmar sedan

Grebban utvecklar nya identiteter till e-handlarna PS of Sweden och Safira

Byrån Grebban, som har kunder som Björn Borg och Royal Design, vinner två nya direct to consumer-kunder, varav en är Sveriges mest lönsamma e-handlare..

Resume - 2 timmar sedan

Byråkund: Därför lönar det sig att betala schyssta arvoden

Varför är det en bra idé för dig som byråkund att betala schyssta arvoden? Och för dig som byråledare att ta upp diskussionen kring hållbara och värdeskapande samarbeten? Malin Ingevall, som utbildar och coachar inom kommunikation, förklarar och ger sina bästa tips..

Resume - 3 timmar sedan

Stim i kampanj med Volt och First Aid Kit: ”Musik kan öka försäljningen”

Snart börjar julskivorna snurra i högtalare på handelsplatser runtom i Sverige. I en ny kampanj tillsammans med bland andra First Aid Kit vill Stim uppmärksamma den positiva effekten som rätt musik kan ha – både för kunder och för personal..

Resume - 3 timmar sedan

Pack Train ändrar profil till sports marketing: ”Vi är långt mer än en sponsringsbyrå”

Pack Train byter riktning och blir en renodlad sports marketing-byrå. ”En av våra absolut största styrkor är att vi inte bara pekar på vad man bör göra, utan även hur. Det gör oss unika, andra aktörer fokuserar på rättigheter, aktiveringar eller försäljning av sponsring,” säger grundaren och vd:n Ulf Björnemark..

Resume - 5 timmar sedan

Instagram rädda att tappa tonåringarna – plöjer ned alla reklammiljarder för att locka målgruppen

Tonåringarnas minskade intresse för Instagram gör att appen riktar hela annonsbudgeten mot målgruppen, så mycket tjänar Sveriges största influencers och Apples reklamaffär blomstrar efter privacy-uppdateringen. Det är några av nyheterna i morgonsvepet..

Resume - Igår: 09:43

Veckans värvningar: Vi har bytt jobb i branschen

Resumé sammanfattar rörelserna på arbetsmarknaden 11-15 oktober..

Resume - I förrgår: 07:30

Kommunikation på liv och död? Vi synar effekten av #kavlaupp

”Kavla upp” är en av årets största och mest omtalade reklamkampanjer. Men har den haft någon betydelse för vaccineringen mot covid-19? Vi har frågat kampanjmakarna, kampanjskeptikerna och svenska folket..

Resume - I förrgår: 15:46

Efter pr-kampanjen: Regeringen kräver att katter ska märkas: ”Politiker i dag söker content”

Djurskyddet tog hjälp av byrån New Normal för att ta opinionsbildningen till nästa nivå och få till ett lagstadgat krav på id-märkning av katter. Genom att angripa problemet från ett oväntat håll fick kampanjen ”Stoppa Kattastrofen” stor spridning. I förra veckan uppnådde organisationen sitt mål när regeringen föreslår en lag som kan höja katternas status.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.