News55 > Nyheter

Monday, 18 October, 13:17

News55 - 22 sep 21 kl. 13:00

Då ville “Soldoktorn” lämna TV4Mikael Sandström var beredd att sluta som kanalens husdoktor. Det rapporterar Aftonbladet..
Läs mer på News55
Läs mer om:
TV4, Sandström, Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Då ville Soldoktorn, lämna, TV4

Fler nyheter från News55

News55 - 6 timmar sedan

Försvaret slipper miljonsmäll för fulvatten

Det kommunala vattenbolaget i Uppsala stämde Försvarsmakten på 252 miljoner kronor för att ha förorenat dricksvattnet med giftiga PFAS-kemikalier. Mark- och miljödomstolen anser dock inte att försvaret är skyldig att betala för reningskostnaderna, men r….

News55 - 10 minuter sedan

Över 8 miljoner covidfall i Ryssland

Över åtta miljoner fall av covid-19 – motsvarande mer än fem procent av befolkningen – har hittills registrerats i Ryssland. Jättelandet har låg vaccinationstäckning och fortsätter att tampas med en kraftig virusvåg. På måndagen noterades ännu ett oönsk….

News55 - 1 timme sedan

“Fraktmarknaden är riktigt tuff”

Komponentbrist ihop med dyra och försenade leveranser är en utmaning för industrin, även för Sandvik som ändå överraskar med ett starkt resultat. – Fraktmarknaden är riktigt tuff just nu, säger vd Stefan Widing. Verkstadskoncernen Sandvik är först ut bl….

News55 - 30 minuter sedan

Expert: Sverige har gjort eftergifter mot Israel

Utrikesminister Ann Lindes (S) Israelresa sker mot bakgrund av att Sverige på flera punkter har gått Israel till mötes för att förbättra relationerna, enligt experten Anders Persson. – Det har skett ett skifte i svensk Israelpolitik, säger han till TT..

News55 - 30 minuter sedan

Brynäs lagkapten opererad – borta tre månader

Ishockeystjärnan Rosa Lindstedt, lagkapten i Brynäs i SDHL, har opererats och blir borta i upp till tre månader. Den finländska landslagsbacken åkte på en "underkroppsskada" i mötet med HV71 i fredags, uppger Brynäs. "Allt under tolv veckor är en bonus"….

News55 - 45 minuter sedan

Janne Andersson inbjuden till Wengers VM-möte

Janne Andersson är inbjuden till en videokonferens med Internationella fotbollsförbundet Fifa för att bland annat diskutera den heta frågan om herr-VM ska arrangeras vartannat år. Diskussionen ska ledas av Arsène Wenger, Arsenals tidigare tränare som är….

News55 - 45 minuter sedan

Danmark förlänger gränskontrollen till 2022

Danmark förlänger kontrollen av gränsen mot Sverige till i maj 2022. Landets regering meddelade EU beslutet i slutet av förra veckan, visar ett brev som justitieminister Nick Hækkerup skrivit under. Regeringen hänvisar till hotet från militanta islamist….

News55 - 1 timme sedan

Investor gick sämre än börsen

Wallenbergsfärens maktbolag Investor hade en sämre avkastning än börsen under tredje kvartalet. Substansvärdet ökade dock. Investor – storägare i bland annat ABB, Astra Zeneca och Ericsson – redovisar en totalavkastning på minus 4 procent för tredje kva….

News55 - 1 timme sedan

OS-idrottarna hemma på paradisön – efter 13 veckor

Sommar-OS i Tokyo avslutades den 8 augusti – men inte förrän idrottarna från Cooköarna fått återvända hem. Efter strikt karantän och två månader lång lockdown har önationens olympier äntligen landat. – Vissa dagar var bra, vissa dagar hade jag problem m….

News55 - 1 timme sedan

Tv-toppen: Kvalsegern lockade flest tittare

Sveriges VM-kvalmatch mot Grekland sågs av många. Nya söndagsunderhållningen "1 mot Sverige" och nypremiären för "Solsidan" lockade också miljonpublik. 1.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.