News55 > Nyheter

Tuesday, 26 October, 13:26

News55 - 22 sep 21 kl. 12:30

Regissören om Cage: Ger alltid hundra procentNicolas Cage är ofta överspelets mästare. Men i Sverigeaktuella ”Pig” är skådespelarveteranen raka motsatsen. Han är nedtonad, tystlåten och mänsklig på ett sätt som gör att det till och med spekuleras om en eventuell Oscarsnominering. – Nic ger alltid. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Cage, Sverigeaktuella Pig, Oscarsnominering

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regissörenom , CageGer , alltid, hundraprocent

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Avsatt afghansk filmchef till filmfestivalen

Den avsatta chefen för Afghanistans statliga filmorganisation, Sahraa Karimi, kommer till Stockholms internationella filmfestival. I år fokuserar festivalen på kvinnoförtryck, bland annat genom att anordna ett samtal om krisen för kvinnor och kulturarbe….

News55 - 4 timmar sedan

Blodröd dag för SKF

Stockholmsbörsen straffar några av de rapporterande bolagen brutalt. Allra sämst går det för SKF. Kullagerjätten rasar nästan sju procent.

News55 - 15 minuter sedan

Han är nya “Håkan Bråkan”

Nioårige Silas Strand blir nya "Håkan Bråkan", som nästa år dyker upp i en egen långfilm. Som i de senaste filmerna om storebror Sune spelas föräldrarna av Sissela Benn och Fredrik Hallgren. Håkans barnvakt Amanda spelas av Yussra El Abdouni.

News55 - 30 minuter sedan

JM får rätt i bostadsrättstvist

Byggbolaget JM får rätt i domstol kring hur bostadsrättsföreningar under byggnation ska redovisas. Finansinspektionen (FI) gav tidigare JM bakläxa. Byggbolaget ansågs bryta mot internationella redovisningsregler genom att inte ta med bostadsrättsförenin….

News55 - 30 minuter sedan

Ingen varg skjuten i Sjundareviret

Den 1 november går tiden för skyddsjakt på varg i Sjundareviret, som sträcker sig över länsgränsen mellan Sörmland och Stockholm, ut och fortfarande är ingen varg skjuten, rapporterar P4 Sörmland. Länsstyrelserna fattade beslut om skyddsjakt på en varg….

News55 - 30 minuter sedan

Lasse Berghagen säger hej till livet

Han har kallats "folklighetens epicentrum". Nu kommer "Hej livet!", Lasse Berghagens biografi över sitt eget händelserika liv.

News55 - 45 minuter sedan

Kina: Vi ska dra ner utsläppen tidigare

Utsläppen måste nå en topp före 2030, fastslår nu även Kinas regim. Landet släpper ut mest växthusgaser av alla, och har tidigare kritiserats för att miljömålen ligger för långt bort i tiden. Regeringen i Peking presenterade en handlingsplan på tisdagen….

News55 - 45 minuter sedan

Greta Thunberg och Rockström i bok om planeten

Johan Rockström har skrivit en ny bok om vår planet tillsammans med hållbarhetsanalytikern Owen Gaffney, "Jorden: vår planets historia och framtid" – som också innehåller ett förord av Greta Thunberg. Boken handlar om vår planets historia och spänner öv….

News55 - 1 timme sedan

“Måste komma ihop som en enad kraft”

Det var Barry Smith själv som tog initiativet att hoppa av tränarjobbet i Djurgården. Nu vill sportchefen Joakim Eriksson att spelarna tar ett större ansvar. – Vi måste här och nu komma ihop som en enad kraft, säger Eriksson.

News55 - 1 timme sedan

16 ihjälskjutna i nigeriansk moské

16 moskébesökare sköts ihjäl av beväpnade män i västra Nigeria under måndagen, uppger nigerianska myndigheter. Tiotals motorcykelburna gärningsmän stormade byn Mazakuka i distriktet Mashegu och öppnade eld under morgonbönen. Utöver de 16 dödsoffren skad….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.