News55 > Nyheter

Monday, 18 October, 11:58

News55 - 22 sep 21 kl. 11:47

Automateld mot presidentens högra handEn bil med Ukrainas president Volodymyr Zelenskyjs chefsrådgivare Serhij Shefir har beskjutits. Föraren skadades allvarligt, men Shefir klarade sig oskadd, enligt politiker i Kiev. Skottlossningen skedde runt klockan tio i närheten av byn Lesniki nära h. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Ukrainas, Volodymyr Zelenskyjs, Serhij Shefir, Shefir, Kiev, Lesniki

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Automateldmot , presidentens, högra, hand

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Mördade David Amess hedras i parlamentet

Den mördade brittiske parlamentarikern David Amess hedras i dag i parlamentet. Samlingen leds av premiärminister Boris Johnson. 69-årige David Amess, konservativ ledamot i brittiska underhuset, stacks till döds i fredags när han mötte väljare i en kyrko….

News55 - 15 minuter sedan

Bordtennis-EM 2023 till Malmö

Malmö vinner dragkampen om lag-EM i bordtennis 2023, bekräftar Malmö stad i ett pressmeddelande. "Vi är väldigt glada att Malmö blir värdstad för ett så stort mästerskap som bordtennis-EM. Det är verkligen en sport för hela livet och engagerar såväl ung….

News55 - 15 minuter sedan

Kraftigt orderlyft för Sandvik

Verkstadskoncernen Sandvik redovisar en vinst före skatt på 4 546 miljoner kronor för tredje kvartalet 2021. Det kan jämföras med en vinst på 3 988miljoner kronor motsvarande period i fjol. Intäkterna uppgick till 24 826 miljoner kronor jämfört med 20 1….

News55 - 30 minuter sedan

Över en miljard vaccindoser från EU

EU har exporterat över en miljard vaccindoser de senaste tio månaderna. - Vi har nått en viktig milstolpe när det gäller att leverera covidvaccin till världen, säger EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen i ett videouttalande. Vaccin som produ….

News55 - 1 timme sedan

Tre skadade i våldsbrott i Lycksele

Tre personer har skadats i ett grovt våldsbrott i Lycksele kommun i Västerbotten, meddelar polisen. En person har gripits. Skadeläget för de tre är okänt.

News55 - 30 minuter sedan

Sandvik bekräftar avknoppningsplan

Inför måndagens delårsrapport bekräftar verkstadskoncernen Sandviks styrelse att man går vidare med avknoppningen av specialstålsenheten SMT till ägarna och en notering på Stockholmsbörsen. "Styrelsens nuvarande målsättning är att genomföra noteringen p….

News55 - 30 minuter sedan

Högre energipriser slår hårt mot Kina och Japan

Både Kina och Japan – världens andra och tredje största ekonomier – brottas med påtagliga energiproblem. Kinas allt mer elslukande industri pressas hårt av rekordhöga kolpriser. Japans regering vädjar samtidigt till världens producenter om ökad oljeprod….

News55 - 45 minuter sedan

Perseus Karlström tar hjälp av världsmästaren

Perseus Karlström byter tränare. Den tidigare världsmästaren Robert Heffernan ska hjälpa den svenske gångaren framöver. Irländaren tar därmed över efter Brent Vallance från Australien, som tränat Karlström sedan 2018 och hjälpte honom till det historisk….

News55 - 45 minuter sedan

Aktivister omhändertagna vid OS-elden

Fyra aktivister från Tibet har omhändertagits av polis i Olympia, Grekland, där OS-elden inför vinterspelen i Peking tänds i dag. Enligt en talesperson för aktivisterna omhändertogs fyra personer, tre kvinnor och en man, utan att ha protesterat eller sa….

News55 - 45 minuter sedan

Niinistö covidfri efter Malmöforum

Finlands president Sauli Niinistö smittades inte av coronaviruset när han deltog i den stora konferensen om Förintelsen i Malmö i förra veckan. Hans covidtest är negativt, meddelar Niinistö på Twitter. Det var vid ett frukostsamtal med Lettlands preside….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.