News55 > Nyheter

Tuesday, 26 October, 14:09

News55 - 21 sep 21 kl. 15:52

Ny smäll för Häcken – Heintz knäskadadHäcken pekades ut som en guldkandidat inför årets fotbollsallsvenska. Ett halvår senare parkerar klubben på tionde plats. Mängder av skador har sin del i den hittills tunga säsongen. Senast i raden att drabbas är norske mittfältaren Tobias Heintz. Häcke. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Häcken, Tobias Heintz

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny smällför , Häcken, Heintz, knäskadad

Fler nyheter från News55

News55 - 4 minuter sedan

Över 15 000 har avlidit med covid-19

Nio nya dödsfall med bekräftad covid-19 har rapporterats, meddelar Folkhälsomyndigheten. Därmed har sammanlagt 15 002 smittade personer avlidit i Sverige. Totalt har 1 168 271 personer i Sverige nu bekräftats smittade med covid-19.

News55 - 15 minuter sedan

Löfven: Jag nonchalerar inte riksdagen

Statsminister Stefan Löfven (S) kritiseras för att han inte lyft fram kärnkraft som ett hållbart alternativ på EU-toppmötet. Nu KU-anmäler Sverigedemokraterna Löfven för att ha struntat i EU-nämndens förhållningsorder. – Varför ska vi ha EU-nämnden över….

News55 - 15 minuter sedan

Många nya ansikten i basketdamernas kvaltrupp

Systrarna Eldebrink och Kalis Lloyd har avslutat sina landslagskarriärer och Amanda Zahui kommer inte att spela. Generationsväxlingen i damlandslaget är tydlig inför det stundande EM-kvalet. – Det är dags för andra spelare att få de stora rollerna i lan….

News55 - 15 minuter sedan

Fortsatt strid om energipriserna i Europa

Striden fortsätter. EU-länderna är inte överens om hur man ska möta de kraftigt höjda energipriserna, som kan göra vintern svår och extra kall för många. Redan före det extrainkallade mötet för medlemsländernas energiministrar I Luxemburg hade flera nya….

News55 - 30 minuter sedan

Skadade spelare i OS-kvaltrupp

Skadade stjärnorna Josefin Bouveng och Emma Nordin finns båda med i Damkronornas trupp till OS-kvalet i Luleå. Men framför allt för Nordin blir det en kamp mot klockan för att bli spelklar. - Jag skulle inte ta med henne om förhoppningarna inte är att h….

News55 - 30 minuter sedan

Doftspray bakom explosion i Luleå

En flaska doftspray som lämnats på en het platta orsakade den kraftiga explosionen i ett hyreshus i Luleå, rapporterar SVT Norrbotten. Explosionen inträffade i början av oktober och var så kraftig att husfasaden trycktes ut. Huset evakuerades och en per….

News55 - 30 minuter sedan

Därför syns Solsidan-skådis allt mindre i rutan

En av skådespelarna i tv-serien “Solsidan” har tagit ett steg bakåt. Det berättar skådisen i Aftonbladet..

News55 - 45 minuter sedan

Man hittad död på åker – tre anhållna

I augusti hittades en man i 20-årsåldern död på en åker utanför Enköping. Tre män har nu anhållits skäligen misstänkta för att ha mördat mannen, skriver lokala medier. Männen greps i morse i sina respektive bostäder i Västerås, säger kammaråklagare Thom….

News55 - 45 minuter sedan

Olagligt ta ut förseningsavgift för krediter

Förseningsavgifter för konsumentkrediter bryter mot lagen. Det anser Patent- och marknadsdomstolen, och går därmed på Konsumentombudsmannens (KO) linje. I fjol stämdes Svea Ekonomi av KO, som hävdade att kreditföretaget bröt mot inkassokostnadslagen gen….

News55 - 1 timme sedan

Avsatt afghansk filmchef till filmfestivalen

Den avsatta chefen för Afghanistans statliga filmorganisation, Sahraa Karimi, kommer till Stockholms internationella filmfestival. I år fokuserar festivalen på kvinnoförtryck, bland annat genom att anordna ett samtal om krisen för kvinnor och kulturarbe….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.