Expressen > Nyheter

Monday, 18 October, 13:13

Expressen - 21 sep 21 kl. 15:49

Kylan från Nordpolen slog till – men snart vänder detHittills har den här veckan bjudit på en oväntad kyla.I Visby uppmättes den kallaste temperaturen på 76 år och stora delar av landet vaknade imorse till minusgrader.Orsaken? Ett väderfenomen som skickat ner kylan från Nordpolen över Sverige..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Nordpolen, Visby, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kylanfrån , Nordpolen, slogtill men snart , vänderdet

Fler nyheter från Expressen

Expressen - just nu

Försvaret slipper miljonsmäll för fulvatten

Det kommunala vattenbolaget i Uppsala stämde Försvarsmakten på 252 miljoner kronor för att ha förorenat dricksvattnet med giftiga PFAS-kemikalier.Mark- och miljödomstolen anser dock inte att försvaret är skyldig att betala för reningskostnaderna, men rätten var inte enig..

Expressen - 4 minuter sedan

Ica-butikens fina initiativ för att motverka svinn

Ica Maxi Borås har hittat sätt att minska svinn – och samtidigt mätta djurmagar.Butiken skänker trasiga förpackningar med kattmat till behövande katter och varje dag hämtar Borås djurpark upp kartonger med överbliven frukt som annars hade slängts. – Det är så mycket grejer som slängs, som det inte är något fel på och det tycker vi är väldigt tråkigt, säger butiksägaren Emmy Hedell.

Expressen - 10 minuter sedan

Larm om pulverbrev på Sveriges radio

Polisen har fått ett larm om att ett brev med misstänkt farligt hittats på radiohuset i Stockholm, enligt Expressens uppgifter.På bilder från platsen syns flera polisbilar utanför huset..

Expressen - 15 minuter sedan

Köparnas oro och ilska när husen inte levereras

Småhusmarknaden är stekhet när allt fler vill lämna lägenheten i stan för att bo större en bit utanför.Det har lett till förlängda leveranstider på nyckelfärdiga hus.Samtidigt blir husen allt dyrare på grund av virkesbristen.

Expressen - 15 minuter sedan

Privatekonomen svarar på dina frågor om elpriset

Elpriserna har ökat kraftigt under året och riskerar att göra det fortsatt. Hur ska du tänka inför vintern? Nordeas privatekonom Ingela Gabrielsson chattar om detta från 14.

Expressen - 15 minuter sedan

Man hotade kvinna på tåg – flera passagerare ingrep

Mannen på tåget gick fram till en kvinna och hotade att misshandla henne.– Jag slår dig medvetslös, säger mannen till kvinnan.Då reste sig flera passagerare samtidigt och stoppade mannen.

Expressen - 15 minuter sedan

Drottningen om förebilden som tänjde på gränserna

Det är ingen hemlighet att drottning Margrethe är en engagerad konstnär med flera konstutställningar bakom sig.I en SVT-dokumentär berättar hon nu öppet om känslorna för måleriet, kritiken och den stora inspirationskällan – kronprinsessan Margareta. – Det är inte så människor tänker sig att stadsöverhuvuden ska uppföra sig, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

Lotta Gröning kandiderar för L: ”Sabuni ringde upp”

Lotta Gröning blir politiker.Den kända publicisten ställer upp för Liberalerna i valet nästa år – och ska jobba med sina hjärtefrågor: demokrati och landsbygd.– Det var Nyamko Sabuni själv som ringde och frågade, säger hon.

Expressen - 1 timme sedan

Ölandsbron helt avstängd efter olycka

Ölandsbron är helt avstängd efter en olycka under måndagen.Flera fordon uppges ha varit inblandade i krocken – och enligt P4 Kalmar handlar det om en påkörning bakifrån..

Expressen - 1 timme sedan

Tidningssajter ligger nere – NTM-koncernen drabbad

UNT:s och Enköpings-Postens sajter ligger nere, rapporterar SVT Uppsala. Hela NTM-koncernen, där tidningarna ingår, är drabbad.Det handlar om stora störningar hos leverantören Tele 2..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.