News55 > Nyheter

Friday, 22 October, 12:03

News55 - 21 sep 21 kl. 15:05

Därför ska du inte duscha på morgonenÄr du en morgonduschare? Då bör du kanske tänka om. Det rapporterar Brightside..
Läs mer på News55
Läs mer om:
Brightside

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför ska du inte duscha, morgonen

Fler nyheter från News55

News55 - 10 minuter sedan

Biden lovar att försvara Taiwan mot Kina

USA kommer att försvara Taiwan ifall Kina skulle invadera ön, enligt landets president Joe Biden. Uttalandet irriterar Kina. Bidens uttalande i torsdags tolkas som ett avsteg från USA:s långvariga linje, som gått ut på att stödja Taiwan genom att bygga….

News55 - 4 minuter sedan

OS-hjälten satsar mot Paris – och hjälper andra

Seglaren Anton Dahlberg siktar på ett femte OS i Paris 2024. Parallellt med elitsatsningen anställs OS-silvermedaljören av Sveriges olympiska kommitté för att hjälpa till att skapa bättre förutsättningar för svenska toppidrottare. "Jag vet att många top….

News55 - 15 minuter sedan

Oväntat litet vinstlyft för Holmen

Skogsindustribolaget Holmen redovisar en vinst före skatt på 969 miljoner kronor för årets tredje kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 705 miljoner kronor under motsvarande kvartal i fjol. Trots vinstlyftet hamnade resultatet under marknadens förvän….

News55 - 1 timme sedan

Covidhärjat Kiev förbereder nya restriktioner

Rekordhöga noteringar av antalet coviddöda och antalet nya smittade har gjorts i Ukraina under två efterföljande dagar. Huvudstaden Kiev återinför nu vissa smittskyddsrestriktioner. Bland annat kommer allmänna platser som restauranger och teatrar att st….

News55 - 1 timme sedan

Fosse: “Jag har ett slags högkänslighet”

Han lämnade livet som kringflackande dramatiker för att skriva långsam prosa. I storverket "Septologin" fördjupar Nobelpristippade Jon Fosse synen på konsten, livet och Gud – utifrån människor som är ensamma men samtidigt bundna till varandra. När Jon F….

News55 - 1 timme sedan

Kvinna svårt skadad i lägenhetsbrand

En kvinna blev allvarligt skadad i en lägenhetsbrand på fredagsmorgonen i Mölndal, söder om Göteborg. Larmet kom omkring 06.30.

News55 - 1 timme sedan

Regeringen vill slopa reseavdragen

Reseavdragen gynnar mest höginkomsttagare i storstäder, men det vill regeringen ändra på. – Det är hög tid att även låg- och medelinkomsttagare ska få del av systemet, säger Åsa Lindhagen, finansmarknadsminister (MP). Dagens reseavdrag innebär att kostn….

News55 - 1 timme sedan

Företag ser behov av höjda priser

Efterfrågan är stark, både globalt och i Sverige, enligt en företagsundersökning från Riksbanken. Men det är stora störningar vad gäller produktion och leveranser, vilket trycker upp kostnaderna och skapar ett behov av att höja priserna. "Kraftiga prisö….

News55 - 1 timme sedan

Gryningspyromanen gripen efter tips

Mannen som kallas gryningspyromanen har hittats och frihetsberövats igen, rapporterar SVT Nyheter Örebro. Efter att ha avtjänat fängelsestraff för en anlagd brand vid socialkontoret i Köping 2017 hade han blivit villkorligt frigiven med elektronisk fotb….

News55 - 1 timme sedan

Mats Gren lämnar Häcken –Vilahamn ersätter

Mats Gren får lämna uppdraget som tränare för Häcken. I stället tar Robert Vilahamn, tidigare assisterande tränare för klubbens herrlag, över. Häcken missade det damallsvenska guldet och Vilahamn, som har ett avtal till och med 2023, ersätter Gren med o….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.