Expressen > Nyheter

Thursday, 28 October, 22:53

Expressen - 21 sep 21 kl. 15:03

Ung man nedslagen och rånad i centrala GöteborgPolisen larmades på tisdagseftermiddagen till Stampgatan där en person i 20-årsåldern hittats nedslagen och skadad.Personen hade rånats av två maskerade män som tog hans telefon. Polisen söker efter gärningspersonerna..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Göteborg, Stampgatan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ungman , nedslagenoch , rånadi , centrala, Göteborg

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Minst sju SD-ledamöter ännu inte vaccinerade

Minst sju av Sverigedemokraternas riksdagsledamöter har inte vaccinerat sig mot covid-19. Till Dagens Nyheter säger Jimmie Åkesson (SD) att det är besvärande att Sverigedemokraterna har hamnat på denna sida av vaccinfrågan..

Expressen - 45 minuter sedan

Psykolog kontaktade patient på dejtingapp

En psykolog i Gävleborg tog kontakt med en tidigare patient på en dejtingapp och träffade henne. Patienten anmälde sedan psykologen och beskriver att hon känt sig rädd och utsatt i förhållande mot honom. Nu riktar Inspektionen för vård och omsorg, IVO, kritik mot psykologen ”för att ha haft en olämplig kontakt med en patient”.

Expressen - 45 minuter sedan

Danmark har högsta smittan sedan januari

Danmark har senaste dygnet testat 1 871 personer positivt för corona. Det är landets högsta siffra sedan januari, skriver danska TV2.  Trots att vårt grannland i väst bara har ungefär hälften så stor befolkning som Sverige har de nästan lika många personer på sjukhus med covid-19..

Expressen - 1 timme sedan

Ung kvinna rånad – överfölls av man i Falkenberg

En kvinna i 25-årsåldern blev på torsdagskvällen överfallen av en man som tog hennes cykel.I samband med händelsen skadade sig kvinnan och hon slog i huvudet och ”rispad av något vasst”. Polisen är på plats på Holgergatan i Falkenberg.

Expressen - 1 timme sedan

Tre personer till sjukhus – trafikstopp på E4

Två bilar var inblandade i en trafikolycka på E4 vid Uppsala under torsdagskvällen. Tre personer fördes till sjukhus med oklart skadeläge, rapporterar polisen. Strax efter klockan 21 rådde trafikstopp i södergående riktning från olycksplatsen.

Expressen - 1 timme sedan

”The Crown” återskapar omtalade Diana-intervjun

Prins William har försökt att stoppa Netflix förgäves.Trots påtryckningar kommer de ändå att återskapa den omdiskuterade BBC-intervjun med prinsessan Diana i ”The Crown”, rapporterar Daily Mail.– De satsar stort på det här, säger en källa inom Netflix till tidningen..

Expressen - 2 timmar sedan

Stort bestånd av alkfåglar riskerar att svälta till döds

Ett stort bestånd av den pingvinliknande sillgrisslan och andra alkfåglar riskerar att svälta ihjäl. Många av fåglarna som tar sig till Norge och svenska Västkusten är kraftigt magrade – andra hittas döda. En av orsakerna till att de svälter är klimatförändringen, menar biologen Jan Uddén.

Expressen - 2 timmar sedan

Smittsam fågelsjukdom på hönsgård i Närke

En ovanlig fågelsjukdom har konstaterats på en gård i Lekebergs kommun, Örebro län.Gårdens samtliga cirka 7 500 värphöns kommer att avlivas och aktuella byggnader saneras..

Expressen - 2 timmar sedan

Arbetsförmedlare ringde sig själv i 80 timmar

En anställd på Arbetsförmedlingen i Norrbotten ville bättra på sin statistik och ringde sig själv 661 gånger under 2021, som i tid motsvarar 80 timmar, skriver SVT Norrbotten..

Expressen - 3 timmar sedan

Löfven: Nej till uppskjutna las-förändringar

Vänsterpartiet vill att frågan om arbetsrätten skjuts fram till efter valet, men Stefan Löfven (S) säger nej.I en intervju med Sveriges Radio försvarar han de pågående förändringarna i arbetsrätten. - Alternativet hade varit att man inte inte fått omställningsstödet utan bara fått sämre konfliktregler och längre provanställningar med en högerregering, säger Stefan Löfven..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.