GT > Nyheter

Monday, 25 October, 21:12

GT - 21 sep 21 kl. 13:13

”Ordvalen i det här fallet var för dåliga”Ett omdiskuterat mål blev avgörande när Varberg föll borta mot Hammarby.Efter slutsignal var Varberg rasande på domaren Kristoffer Karlsson.– Jag har förståelse för att man blir besviken, men ordvalen är för dåliga, säger domarbasen Stefan Johannesson till Fotbollskanalen om kritiken..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Varberg, Hammarby, Kristoffer Karlsson, Stefan Johannesson, Fotbollskanalen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ordvaleni det här , falletvar för , dåliga

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Kaoset i bilen när älgen rusar fram – mitt i Lerums villaidyll

Kayla, 15, om mötet med skogens konung: ”Jag var skiträdd”.

GT - 2 timmar sedan

Beslut: Mölndal röstar nej till elsparkcyklar

Elsparkcyklar blir en allt vanligare syn i våra stadsmiljöer, men fordonet har efter flera uppmärksammade olycksfall mötts av kritik.Nu väljer Mölndal stad att avvisa elsparkcykelföretagens invit om att etablera sig i staden, efter ett beslut fattat av tekniska nämnden under måndagen.– Just nu sköts det inte på ett sätt som kommunerna önskar, säger Emma Sjögren på tekniska förvaltningen..

GT - 4 timmar sedan

Frölundas passning – till IFK Göteborg

På torsdag kväll tar Frölunda emot Djurgården i Scandinavium.Samtidigt tar IFK Göteborg emot Djurgården på Gamla Ullevi.Då skickar hockeyklubben en passning till fotbollsklubben..

GT - 6 timmar sedan

Nya kroppsdelsfynd: ”Bilden börjar klarna”

I fredags hittades fynd i ett bostadsområde i Trollhättan som senare visade sig vara mänskliga kvarlevor. Under helgen har ytterligare fynd hittats i området. Polisen säger att de nu arbetar utifrån en hypotes.

GT - 9 timmar sedan

Lindamaries katt försvann – kom hem efter elva (!) år

Katten Scooby Doo försvann hemifrån för elva år sedan.Lindamarie Liljert, 46, letade förgäves efter honom i flera år.Men nu har något fullständigt oväntat inträffat – den 14-åriga katten har kommit tillbaka till sin matte.

GT - 9 timmar sedan

Svaret från NFC: Kroppsdelarna tillhör okänd man

Fynden av kroppsdelar som gjordes i Borås i början av september konstateras nu tillhöra en man. Det visar analyser från NFC.
Kvarlevorna bedöms inte ha legat på platsen en längre tid.

GT - 10 timmar sedan

Efter mörka tiden: ”Han har varit bäst på planen”

Han har beskrivit 2020 som en mörk tid.Nu är Hosam Aiesh, 26, på god väg att bli den offensiva spelare som IFK Göteborg värvade 2019.– Jag skulle vilja påstå att han har varit bäst på planen i de två senaste matcherna, säger GT:s Blåvitt-analytiker David Vukovic i senaste avsnittet av BBpodd..

GT - 11 timmar sedan

Bil brinner på E6 – körfält avstängt

En bil har börjat brinna på E6 vid Jörlanda under måndagsförmiddagen. Ett körfält är avstängt i södergående riktning. .

GT - 13 timmar sedan

Stopp på flera spårvagnslinjer

En spårvagn har stått still vid Hjällbo sedan 04-tiden på måndagsmorgonen. Anledningen är ett fordonsfel och det påverkar linjerna 4, 8 och 9. .

GT - 14 timmar sedan

Olycka på E6 mellan Kungälv och Göteborg

En trafikolycka har inträffat på E6 mellan Kungälv och Göteborg. Enligt Trafikverkets hemsida är trafikpåverkan stor. Räddningstjänst och ambulans befinner sig på platsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.