PrivataAffärer > Ekonomi

Tuesday, 26 October, 20:41

PrivataAffärer - 21 sep 21 kl. 07:56

Stora Placeringskvällen i Umeå 28 sepHeta placeringstips - fritt inträde.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Placeringskvällen, Umeå

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora Placeringskvälleni , Umeå28 , sep

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

AFV: Därför ska du teckna Synsam

Det skriver Affärsvärlden (AFV) i en analys som mynnar ut i en rekommendation om att teckna aktier i samband med börsintroduktionen. ”Varumärket är välkänt och abonnemangsaffären ett plus i kanten som skapar kundlojalitet och stabila intäktsströmmar”, heter det. Enligt tidningen går det att se ”okej” uppsida i aktien på sikt.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

”Desperat börsintroduktion av Rocker”

För introduktionserbjudandet om 200 miljoner kronor betalar Rocker 45 miljoner kronor, motsvarande 22 procent, vilket gör Rocker till den åttonde dyraste noteringen sett till emissionskostnader i IPO-guidens databas som omfattar totalt 373 noteringar. För detta har bolaget tilldelats en flagga enligt IPO-guiden. ”Vi ser inte mycket som lockar i Rocker.

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Investera med rätt fokus

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Det har aldrig varit enklare att bli rik

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Minskad förlust för Veoneer

För motsvarande period i fjol hade bolaget ett rörelseresultat om -103 miljoner dollar. Omsättning kom in på 391 miljoner dollar, att ställa mot 371 miljoner dollar för det tredje kvartalet 2020. Kassaflödet från den löpande verksamheten uppgick till -120 miljoner dollar för kvartalet (+1).

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Nordea: Uppåtrisker i inflationsprognosen efter PPI-siffror

”Sammantaget finns det vissa uppåtrisker för vår inflationsprognos trots att priserna på konsumtionsvaror var i linje med vår prognos i september”, skriver han. Han noterar att konsumtionsvaror för inhemsk tillgång, den del av PPI som bäst förklarar konsumentprisinflationen, växlade upp till 3,1 procent i årstakt. Uppgången är än så länge inte dramatisk och i linje med Nordeas prognos.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Aktiechefen: Bra start på rapportperioden

– Intrycket från första delen av rapportperioden är att rapporterna lever upp till analytikerförväntningarna. Generellt sett är intäkterna i linje med förväntningarna och att resultaten faktiskt kommer in något bättre än väntat. En förklaring är att de lite större bolagen som har inlett rapportsäsongen har generellt sett bättre möjligheter att föra vidare kostnadsökningar till sina kunder, än vad lite mindre bolag har som inte säljer direkt till slutkund, säger Karl Hedberg i ett inlägg på Carnegies sajt.

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

Här är Swedbanks nya sektorfavorit

”Drivet av strukturellt ökad efterfrågan, och den duopolyliknande marknaden inom vilken prispressen än så länge varit måttlig, ser vi att Elekta kommer att kunna leverera bra tillväxt och lönsamhet framöver. Inte minst ser vi att en starkt bidragande orsak till tillväxten beror på det nya systemet Unity (MR-strålkanon), som lanserades 2018”, skriver analytikern enligt Swedbanks placeringssajt Aktiellt. Enligt analytikern ter sig utsikterna på lite längre sikt nu bättre ut än på länge.

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

FI lägger ner utredning mot Swedbank

”En efter en lägger vi de historiska frågorna bakom oss för att i stället med full kraft fokusera på kundernas framtid”, kommenterar Jens Henriksson, vd för Swedbank. Finansinspektionen inledde en undersökning av misstänkta överträdelser av artikel 17 och 18 i EU:s marknadsmissbruksförordning i september 2020. Finansinspektionen lägger nu ner utredningen med hänvisning till att Stockholmsbörsens disciplinnämnd den 5 maj 2021 beslutade att utdöma ett vite om tolv årsavgifter till Swedbank, totalt 46,6 miljoner kronor för bristande informationsgivning från tiden 2016-2019.

PrivataAffärer - 11 timmar sedan

Flat Capitals substansvärde ökade

Sekventiellt var det en ökning på 6,6 procent. För kvartalet uppgick resultatet efter skatt till 11,9 miljoner kronor (25,3). Resultatet per aktie blev 0:65 kronor (2:53).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.