E24 > Ekonomi

Friday, 22 October, 08:23

E24 - 21 sep 21 kl. 07:18

Regeringen går vidare med undantag för CementaRegeringen går, erfar TT, vidare till riksdagen med en proposition till undantagslag för att Cementa ska kunna fortsätta bryta kalk på Gotland ytterligare en tid.Så sent som förra veckan sågade Lagrådet förlagan till propositionen och påpekade att förslagen stred mot grundlagen..
Läs mer på E24
Läs mer om:
Cementa, TT, Gotland, Lagrådet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, går, vidaremed , undantagför , Cementa

Fler nyheter från E24

E24 - 14 timmar sedan

Volvo tvingas tacka nej till beställningar

Väldigt frustrerande. Det säger Volvochefen Martin Lundstedt som tvingas säga nej till kunders beställningar av lastbilar. Vinsten blev ändå hög det senaste kvartalet..

E24 - Igår: 06:53

Vinstras för ABB

E24 - Igår: 05:30

Preem skärper sina klimatmål

Preem flyttar sitt eget klimatmål med tio år.Drivmedelsföretaget vill nu vara klimatneutralt till 2035.”Det blir allt tydligare att omställningen måste gå fortare än man tidigare trott”, säger vd:n Magnus Heimburg i en kommentar till TT..

E24 - Igår: 14:02

Foxconn överväger elbilstillverkning i Europa

Den taiwanesiska kontraktstillverkaren Foxconn överväger att satsa på elbilsproduktion i Europa, Indien och Latinamerika. En möjlig lösning är att samarbeta med tyska biltillverkare, uppger Foxconns ordförande Liu Young-Way..

E24 - Igår: 13:08

Nasdaq klår förväntningarna

E24 - I förrgår: 16:55

GD kan radera mejl och ändå sitta kvar

Skogsstyrelsens generaldirektör Herman Sundqvist blir kvar, åtminstone till februari.Han låter familjens stora skogsinnehav vila och har medgivit att det inte var rätt att radera mejl som kunde vara offentliga handlingar..

E24 - 18 okt 21 kl. 06:00

Läsarna väljer finalist – nio entreprenörer slåss om priset

Det är spännande affärsidéer som gör upp om segern i Framtidens entreprenör. Vi hängde med när nio nominerade företagare presenterade sig för juryn. För åttonde året ska SvD:s läsare ta en favorit till final..

E24 - 17 okt 21 kl. 08:15

Ny lag ändrar inget – kalkbrytning hotar vattnet

Dricksvattnet är fortsatt hotat. En undantagslag ändrar inte det.Flera remissinstanser slår ner på Cementas nya ansökan om förlängd kalkstensbrytning i Slite.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.