Expressen > Nyheter

Tuesday, 26 October, 14:10

Expressen - 21 sep 21 kl. 06:44

Kraftig brand i flerfamiljshus – lågorna sprider sigDet brinner i ett flerfamiljshus i Östra Husby i Norrköping. Räddningstjänsten är på plats och har påbörjat rökdykning. ”Skall brinna rejält och det börjar ta sig i takfoten”, skriver inre befäl Morgan Wass på räddningstjänstens hemsida. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Östra Husby, Norrköping, Morgan Wass

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftig, brandi , flerfamiljshus, lågorna, spridersig

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Dree Lows hyllning till kollegan Einár

Hyllningarna till den mördare rapartisten Einár fortsätter att strömma in på sociala medier.Nu skickar också den populära rapparen Dree Low en hälsning efter mordet.Samtidigt har debatten om gangsterrappens band till den kriminella världen blossat upp på nytt..

Expressen - 15 minuter sedan

Brand i studentbåt– en person gripen

Det har brunnit på en båt som används för studentbostäder i Karlskrona.Branden misstänks vara anlagd och platsen är avspärrad.En person har gripits misstänkt för mordbrand.

Expressen - 45 minuter sedan

Man hittad död på åker – tre anhållna

I augusti hittades en man i 20-årsåldern död på en åker utanför Enköping. Tre män har nu anhållits skäligen misstänkta för att ha mördat mannen, skriver lokala medier..

Expressen - 1 timme sedan

Antalet coronafall ökar – högsta siffran på månader

Antalet coronafall i Skåne har ökat med 50 procent den senaste veckan – från 406 till 605. Det är samtidigt den högsta siffra sedan slutet av maj. .

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna försvunnen – polisen vädjar om tips

En kvinna har försvunnit från sin bostad i Åhus.Polisen vädjar nu om tips från allmänheten om var hon kan befinna sig.Kvinnan har grått medellångt hår, blå jacka och svarta byxor.

Expressen - 1 timme sedan

Överläkaren svarar om covid-19 och graviditet

Hur påverkas gravida av covidvaccinen? Och vad ska man tänka på när man är gravid under pandemin?Karin Pettersson, överläkare och sektionschef för förlossningen på Karolinska universitetssjukhuset, chattar från 13.

Expressen - 1 timme sedan

Rånmisstänkt rappare släppt på fri fot

Den rånmisstänkte rapparen med kopplingar till Husbys hyenor släpps på fri fot.Åklagaren bedömer inte att det finns risk han försvårar utredningen. .

Expressen - 1 timme sedan

Trumps hån – efter Alec Baldwins dödliga vådaskott

Alec Baldwin har gjort sig känd för sina parodier på Donald Trump i ”Saturday night live” under hans presidenttid.Nu hånar ex-presidentens son skådespelaren efter det uppmärksammade vådaskottet under en filminspelning..

Expressen - 2 timmar sedan

Rättegång mot 15-åring – helt stängda dörrar

På torsdag börjar rättegången mot den 15-åriga pojke som misstänks för skolattacken i Eslöv – där en lärare blev knivhuggen i magen.Men förhandlingen kan komma att ske bakom stängda dörrar.– Det finns mycket som talar för att det blir stängda dörrar med hänsyn till hans låga ålder, säger Linda Palmenäs, rådman vid Lunds tingsrätt, till SVT..

Expressen - 2 timmar sedan

Målet: Att bli Sveriges mest ”julpimpade” stad

Linköping ska bli ”Sveriges mest julpimpade stad” lovar kommunalrådet Muharrem Demirok (C). Den enorma gran som förra årets monterades upp ska göra comeback.– Ju fler vi är som hoppar på det här tåget, desto mer kan vi åstadkomma för att göra stan riktigt julfin, säger han till Corren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.