Regeringen > Nyheter

Monday, 18 October, 13:29

Regeringen - 21 sep 21 kl. 06:30

Digital pressträff med Per Bolund och Ibrahim BaylanI dag tisdag 21 september håller miljö- och klimatminister Per Bolund och näringsminister Ibrahim Baylan en digital pressträff med anledning av cementtillverkningen i Slite..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Per Bolund, Ibrahim Baylan, Slite

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Digital, pressträffmed , Per, Bolundoch , Ibrahim, Baylan

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 1 timme sedan

Tilläggsdirektiv till utredningen Sfi-peng till utbildningsanordnare

Förlängd tid för uppdraget..

Regeringen - 1 timme sedan

Lena Hallengren till visning av nytt ambulansflyg

Måndag 18 oktober deltar socialminister Lena Hallengren vid en visning av Svenskt Ambulansflygs nya ambulansplan av typen PC-24. Visningen sker på Kalmar Öland Airport..

Regeringen - 2 timmar sedan

Så vill regeringen stärka kvaliteten i pedagogisk omsorg

De som får samhällets förtroende att ansvara för barns utbildning och omsorg ska vara kunniga för uppdraget och lämpliga att genomföra det. I en lagrådsremiss lämnar regeringen nu förslag på åtgärder som syftar till att stärka kvaliteten och likvärdigheten i pedagogisk omsorg. De skärpta bestämmelserna ska bland annat förhindra att oseriösa och olämpliga aktörer bedriver sådan verksamhet..

Regeringen - 3 timmar sedan

Strategi för hållbar turism och växande besöksnäring

I denna strategi identifierar regeringen ett antal strategiska områden för hållbar turism och växande besöksnäring. Dessa är enklare företagande, jobb och kompetens, kunskap och innovation, tillgänglighet samt marknadsföring. Till varje område kopplas fyra horisontella perspektiv: hållbarhet, digitalisering, platsutveckling och samverkan..

Regeringen - 3 timmar sedan

Anna Hallberg tog emot Rysslands handelsminister

Fredagen 15 oktober tog utrikeshandelsminister Anna Hallberg emot Rysslands industri- och handelsminister Denis Manturov i Stockholm. De höll ett möte för den svensk-ryska styrkommittén för handel och ekonomiskt samarbete..

Regeringen - 4 timmar sedan

Studiestödet anpassas för att främja omställning

Det svenska studiestödet är ett av världens mest omfattande och generösa studiestödssystem. Studiestödet ska ge möjlighet till alla oavsett bakgrund och förutsättningar att studera vidare. Studiestödssystemet utvecklas ständigt i riktning mot att fler ska rekryteras till studier, bland annat höjdes totalbeloppet inom studiemedel 2018 genom en höjning av bidragsdelen med 300 kronor per studiemånad..

Regeringen - 5 timmar sedan

Etableringsjobb ska prövas av EU

Etableringsjobb är en helt ny modell för staten att stimulera anställningar för långtidsarbetslösa och nyanlända. Regeringen har nu inlett processen med att få stödet godkänt av EU-kommissionen..

Regeringen - 6 timmar sedan

Matilda Ernkrans deltar i Northern Science Ministerial Meeting

Den 18 oktober deltar högskole- och forskningsminister Matilda Ernkrans i ett digitalt möte inom Northern Science Ministerial. Det är ett forum för policydiskussioner och erfarenhetsutbyten för forskningsministrarna i Storbritannien och de nordiska och baltiska länderna..

Regeringen - 21 timmar sedan

Anna Hallberg besöker Italien tillsammans med kronprinsessparet och svenska företag för att främja den gröna och digitala omställningen

Den 17–20 oktober reser utrikeshandelsminister Anna Hallberg och kronprinsessparet tillsammans med en företagsdelegation till Rom och Turin. De kommer att ha möten med italienska företag och andra aktörer verksamma inom grön omställning och digitalisering. Anna Hallberg kommer även att ha möten med representanter för den italienska regeringen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.