News55 > Nyheter

Friday, 22 October, 08:17

News55 - 21 sep 21 kl. 06:00

Två års väntan – i kväll är publiken tillbakaSveriges fotbollsdamer har inte spelat inför publik på Gamla Ullevi på två år. I kväll är fansen tillbaka. Här är de viktigaste sakerna att ha koll på inför VM-kvalmatchen mot Georgien. Vad: VM-kval i fotboll, damer. Var: Gamla Ullevi, Göteborg.
Läs mer på News55
Läs mer om:
Gamla Ullevi, VM, Georgien, Ullevi

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, års, väntani , kvällär , publikentillbaka

Fler nyheter från News55

News55 - 10 minuter sedan

Minskad vinst för Boliden

Gruvkoncernen Boliden redovisar en vinst före skatt på 2 244 miljoner kronor för årets tredje kvartal. Det kan jämförs med vinsten på 2 559 miljoner kronor under motsvarande kvartal ett år tidigare. Resultatet tyngdes av en omvärdering av processlager o….

News55 - 15 minuter sedan

Melbourne firar efter månader av lockdown

Efter mer än 260 dagar i lockdown hoppas Melbourne en gång för alla ta klivet ut i friheten igen. I takt med att vaccinationsgraden stiger börjar nu Australiens största stad lätta på restriktionerna. Med en vibrerande förväntan strömmade Melbourneborna….

News55 - 15 minuter sedan

Svensk artist ihjälskjuten

Prisbelönt artist har skjutits till döds i ett bostadsområde. Det rapporterar Expressen..

News55 - 15 minuter sedan

Vinst- och orderlyft för Saab

Försvarskoncernen Saab redovisar en vinst före skatt på 422 miljoner kronor. Det kan jämföras med förlusten på 720 miljoner kronor under motsvarande kvartal 2020. Det justerade rörelseresultatet steg till 500 miljoner kronor, upp från 445 miljoner ett å….

News55 - 15 minuter sedan

Avrättning genomförd i Alabama

En 52-årig man har avrättats i USA-delstaten Alabama, där han dömts för mord på en kvinna för 30 år sedan. Mannen förklarades död sent på torsdagen, efter att ha fått en injektion. Det var 1991 som 52-åringen sköt ihjäl en kvinna på en kyrkogård i Birmi….

News55 - 30 minuter sedan

Migration i fokus på toppmötets andra dag

Det blev inga större genombrott under torsdagens inledning på EU-toppmötet i Bryssel, där höga energipriser och en infekterad rättsstatskonflikt med Polen dominerande dagordningen. I dag väntar diskussioner om migration. EU-ledarna undvek en nattmanglin….

News55 - 30 minuter sedan

Kolpriset i Kina faller

Priserna på termiskt kol – som används i kolkraftverk – faller hårt i Kina. Priset på ett terminskontrakt för leverans av termiskt kol i januari föll med 13 procent till 1 384 yuan per ton i fredagens handel på Zhengzhous råvarubörs. Sedan måndagens bes….

News55 - 45 minuter sedan

Billerud flaggar för prishöjningar

Skogsbolaget Billerud Korsnäs flaggar för att det kommer att krävas mer prishöjningar för att hantera inflationen. Samtidigt redovisar bolaget ett oväntat starkt resultat för årets tredje kvartal. Billerud Korsnäs redovisar en vinst före skatt på 608 mi….

News55 - 45 minuter sedan

Klimataktivister från syd strejkar i Stockholm

Unga aktivister från länder som drabbas hårt av klimatförändringarna samlas i dag i Stockholm för en sista klimatstrejk inför klimatkonferensen i Glasgow. Tillsammans med Greta Thunberg och andra svenska klimataktivister ska gruppen tåga genom centrala….

News55 - 1 timme sedan

Vinstökning för Essity

Hygien- och hälsotillverkaren Essity redovisar en vinst före skatt på 3 738 miljoner kronor för årets tredje kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 3 633 miljoner kronor ett år tidigare. Det justerade resultatet före skatt föll samtidigt 14 procent ti….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.