Expressen > Kultur

Friday, 15 October, 23:07

Expressen - 21 sep 21 kl. 04:30

Alla har svårt att somna – Henrik Ståhl har lösningenHenrik Ståhl tröttnade på Sveriges politiska teatervärld och den lilla publiken.Han hade problem med alkoholen och festerna, grubblet och panikångesten.”Jag klämde mig ut från planet och blev jagad och fasthållen. Jag grät och skrek. Det var förfärligt.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ståhl, Sveriges, John Blund, Somna, HenrikGunilla Brodrej

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla har svårtatt , somna, Henrik, Ståhlhar , lösningen

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

De självutnämnda sanningssägarna

Två gamla kolumnister och debattörer har slagit sina påsar ihop.Anna Hellgren och Gunilla Brodrej lyssnar på Aftonbladets podd ”Trycksmärta”..

Expressen - 11 timmar sedan

Feminismen som enad rörelse har gått ur tiden

Göteborgsoperan firar 100 år av kvinnlig rösträtt i Sverige genom en konsert med osynliggjorda tonsättare.Ebba Witt-Brattström påminns om att kampen långt ifrån är över. .

Expressen - 13 timmar sedan

Nu vill alla ledsna tjejer vara glada

Lana Del Rey, Billie Eilish och Lorde har i sina senaste verk genomgått en förändring och gjort glädje och ljus av sin melankoli.Essy Klingberg går på djupet med musiken som har splittrat fansen, och hittar auteurer som inte kan reduceras till schabloner..

Expressen - 17 timmar sedan

OS-deltagare, stå upp för yttrandefriheten

I februari nästa år står Kina värd för vinter-OS.Kurdo Baksi önskar att alla i den svenska truppen bär tröjor med Gui Minhai i Peking..

Expressen - Igår: 09:14

”Plötsligt blir det mycket skitsnack om henne”

Dirigenter är föremål för så många föreställningar om det stora geniet att det verkar omöjligt för en kvinna att nå samma upphöjda position. Operasångerskan Anna Larsson och konserthuschefen Stefan Forsberg diskuterar den sista manliga bastionen. .

Expressen - Igår: 06:00

Han beskriver sig som en skurk och förrädare

I ”Tre bröder” minns samhällsskildraren Yan Lianke sin fattiga uppväxt på den kinesiska landsbygden. Per Wirtén försöker förstå hur svårt det verkligen är att vara författare i en diktatur..

Expressen - I förrgår: 16:53

”Utmärkt service för den som vill hänga med”

Häng med i debatten och ta del av de mest spännande händelserna i kulturvärlden just nu.Så här gör du för att signa upp dig på Expressens Kulturbrev..

Expressen - I förrgår: 13:00

Lars Vilks hade rätt om konstvärldens hyckleri

Enligt Gitte Ørskou håller Lars Vilks konstverk inte tillräckligt hög kvalitet för att tas in i Moderna museets samling.Therese Bohman noterar hur angeläget det verkar vara att diskutera kvalitet när konstvärlden blir obekväm..

Expressen - I förrgår: 06:00

Det finns något religiöst över hennes syn på autism

Clara Törnvall har rest tillbaka i litteraturhistorien och finner de avvikande kvinnorna, som hon spekulerar i om de alla är autister.Ulrika Kärnborg saknar en del svar, men upptäcker hur boken uppfyller alla krav på en postkristen frälsningssaga..

Expressen - 12 okt 21 kl. 18:00

Hellquist gräver djupt för att kalla mig ”snorkig”

Dag Granath ger Hanna Hellquist svar på tal om ljudböckerna och läsningen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.