News55 > Nyheter

Thursday, 21 October, 08:16

News55 - 19 sep 21 kl. 07:17

Evergrande betalar med rabatterade fastigheterAkuta likviditetsproblem och investerare som väntar på sina återbetalningar. Evergrande erbjuder nu rabatterade investeringar i fastigheter i stället för kontanter. Det krisdrabbade fastighetsimperiet Evergrande, som äger den Trollhättanbaserade elbilsu. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Evergrande, Trollhättanbaserade

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Evergrande, betalarmed , rabatterade, fastigheter

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Atomic Swing och Jens Lekman till Liseberg

I vinter anordnar Liseberg konserter igen för första gången sedan pandemin bröt ut. Sammanlagt blir det sju konserter med fem olika artister för en sittande publik. 26 november spelar Atomic Swing, 2 december John Holm, 8, 9 och 10 december Weeping Will….

News55 - 15 minuter sedan

Pernod Ricard säljer mer än väntat

Den franska sprittillverkaren Pernod Ricard – med Absolut Vodka i sortimentet – redovisar ett oväntat stort försäljningslyft till 2,7 miljarder euro under det brutna räkenskapsårets första kvartal, avslutat i september. Det var en försäljningsökning med….

News55 - 2 timmar sedan

Trumps revansch – lanserar egen app

Nio månader efter att Donald Trump stängdes av från Twitter, Facebook och Youtube lanserar USA:s tidigare president ett eget socialt nätverk med tillhörande mediebolag. "Vi lever i en värld där talibanerna har en enorm närvaro på Twitter, medan er ameri….

News55 - 30 minuter sedan

Tre döda i gasexplosion på restaurang

Minst tre människor har omkommit i en gasexplosion på en restaurang i storstaden Shenyang i norra Kina. Över 30 har skadats. Människor som springer från platsen där ett stort rök- och dammoln bolmar upp syns på dramatiska bilder som fångats av en kamera….

News55 - 30 minuter sedan

Mer Roslund och Hellström till Viaplay

Snart kommer ännu en Viaplay-serie som baseras på en kriminalroman av författarna Anders Roslund och Börge Hellström. "Cell 8" bygger på boken "Edward Finnigans upprättelse" från 2006. Historien kretsar kring polisinspektör Mariana Hermansson, spelad av….

News55 - 1 timme sedan

Swedbank hänger på – starkt från bankerna

Det går bra nu. Även Swedbank rapporterar ett resultat på toppnivå. – Återigen ett starkt kvartal, säger vd Jens Henriksson.

News55 - 30 minuter sedan

Skanska säljer logistikportfölj

Byggkoncernen Skanska säljer en del av sin portfölj av svenska logistikanläggningar till bolaget Barings, skriver Skanska i ett pressmeddelande. Det rör sig totalt om sex projekt, varav de två första – i Helsingborg – säljs för 1,1 miljarder kronor, enl….

News55 - 1 timme sedan

Vinstkross men orosmoln för Volvo

Lastbilstillverkaren Volvo krossar marknadens förväntningar. Vinsten för tredje kvartalet steg kraftigt – trots orosmoln. Lastbilstillverkaren AB Volvo redovisar en vinst före skatt på 9 433 miljoner kronor för tredje kvartalet.

News55 - 45 minuter sedan

Otto Wallins stormatch inställd: “Känns surt”

Boxaren Otto Wallins match mot Dillian Whyte i London nästa vecka är inställd. Britten är axelskadad. – Jag har väntat länge på den här matchen så det känns surt, säger Wallin till SVT .

News55 - 45 minuter sedan

Säsongsmässig svacka för Intrum

Kredithanteringsbolaget Intrum redovisar en vinst före skatt på 762 miljoner kronor för årets tredje kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 1 115 miljoner kronor under motsvarande kvartal 2020. Omsättningen sjönk till 4 294 miljoner kronor, ned från 4….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.