Västerbottens Folkblad > Nyheter

Monday, 25 October, 22:48

Västerbottens Folkblad - 19 sep 21 kl. 07:00

”En kyrka med kraft och mångfald”Aftonbladet påstår att POSK är högerkonservativa och låter som Trump eller Viktor Orban. Det är svammel, okunskap och rädsla, skriver Lisa Tegby..
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
POSK, Trump, Viktor Orban, Lisa Tegby

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En kyrkamed , kraftoch , mångfald

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

Person misstänks för ofredande i Umeå

Klockan 18, inrapporterades en händelse om ofredande till polisen som ska ha skett Öst på stan där en man misstänks ha ofredat en person utanför ett boende..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

SMHI inför nytt system för vädervarningar

Nu byter SMHI ut sina klass 1-, 2- och 3-varningar till ett färgsystem där nivåerna symboliseras med gul, orange och röd. Varningarna ska upplysa om vilka konsekvenser ett oväder kan ge i stället för hur kraftigt det väntas bli..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Länsföretag får rysk stororder – "En enorm marknad"

Det fortsätter att blåsa medvind för Vindelnföretaget Cranab. En order på ett hundratal kranar till Ryssland gör nu Logisopt till ett av företagets största kunder..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Oklar omsvängning av Erdogan om ambassadörer

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan backar om att tio ambassadörer, däribland den svenska, är icke önskvärda. Även Erdogans helomvändning, liksom hans första beslut, verkar dåligt kommunicerad till de tio länderna..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Fyra snabba efter Team TG:s seger i semifinalen

Thorengruppens damer är klara för final i svenska cupen efter seger med 11–3 mot Karlstad i den andra semifinalmatchen som spelades på måndagskvällen. Här är sportens snabbanalys..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Erdogan backar om utslängande av ambassadörer

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan backar om beslutet att förklara flera ambassadörer, däribland den svenska, som icke välkomna i Turkiet..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Klart: Här är vinterns skidtävlingar

Tannbergsloppet och Decemberloppet – annars var det på mängder av inställda skidlopp i länet vintern 2020/2021. När tävlingskalendern för vinter 2021/2022 nu spikats kan vi konstatera att det blir hela 24 tävlingar, att DM för 2021 kommer att genomföras – och att det blir finbesök i Skellefteå..

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Nu ska nickelfyndigheterna i Rönnbäcken utredas

Gruvprojektet i Rönnbäcken utanför Tärnaby går vidare, nu vill bolaget Bluelake mineral AB som äger nickelfyndigheterna göra en lönsamhetsstudie och livscykelsanalys av en framtida gruva..

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Bråk vid universitetet

Polisen har ryckt ut till ett bråk på Universitetsområdet i Umeå..

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Går mot överskott – "Nu har vi vänt jätteskutan Vilhelmina"

Efter flera dystra ekonomiska år i Vilhelmina, bland annat med "rekordåret" 2018 med ett underskott på 39 miljoner kronor, verkar kommunen nu gå mot ett stort överskott i år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.