SvD > Nyheter

Tuesday, 26 October, 01:20

SvD - 19 sep 21 kl. 07:00

Hemmet blir din borg.Mer tid hemma och en orolig omvärld lockar många att investera i bostaden. Den påläste kan också spara en slant..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemmetblir din , borg

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Man begärs häktad för kvinnomord

SvD - 1 timme sedan

Bildningstest: Förstår du Elin Wägners ord?

Elin Wägner var författare, journalist, fredsaktivist och en av den kvinnliga röst­rättens viktigaste för­kämpar. Testa om du förstår dessa ord, plockade ur hennes inflytelserika verk, som ”Norrtulls­ligan” och ”Pennskaftet”..

SvD - 1 timme sedan

Därför är svenskan exotisk för lingvister

Varför säger vi ”firre” om fisk, men ”prilla” om pris? Varför inte tvärtom – ”fille” och ”prirra”? Svaret heter dissimilation..

SvD - 1 timme sedan

Vilda smaker och prisvärt påvevin

Ett av mina starkaste barndomsminnen är när jag fick vara med min morfar och hans jaktlag under en älgslakt. Jag var nog inte mer än åtta år, men bilden av den flådda älgen hängande i ladan kommer nog att följa med mig resten av livet. Släkten har jagat i generationer och under barndomens höstar fick mammas vanliga köttfärssås ofta en speciell smak av älg.

SvD - 2 timmar sedan

Leksand tvingas betala tillbaka tre miljoner

Leksand fick drygt fem miljoner kronor i stöd under coronapandemin. Men nu återkrävs SHL-klubben på nästan tre miljoner, skriver Dagens Nyheter.– Det är klart att det inte vore bra om vi behöver betala tillbaka de här pengarna, säger Leksands vd Andreas Hedbom..

SvD - 2 timmar sedan

FN-organ fördömer Israels terrorstämpling

Israels terrorstämpling av sex palestinska människorätts- och civilsamhällesorganisationer fördöms av FN:s människorättsorgan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.