Corren > Nyheter

Saturday, 16 October, 10:15

Corren - 18 sep 21 kl. 01:50

USA: Frankrike en viktig allieradFrankrike är en viktig partner och vår äldsta allierade och vi sätter högsta värde på vår relation..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA, Frankrikeen , viktig, allierad

Fler nyheter från Corren

Corren - 5 minuter sedan

Ekdal Djurgårdens vapen i guldstriden

Hjalmar Ekdal är månadens spelare i september och är ett numera ett hot på fasta situationer. Med sitt Djurgården i guldstrid påminner läget om resan en landslagsspelare gjorde en gång i klubben – Marcus Danielson..

Corren - 15 minuter sedan

CDU-källa: Valfiaskot har inte sjunkit in än

Tysklands kristdemokrater är svårt sargade efter ett historiskt uselt val. Angela Merkels avgång sätter punkt för ett 16 år långt regeringsinnehav för CDU, och nu måste det tidigare ohotade maktpartiet landa i den ovana rollen som opposition. –Det kommer att bli en lång process, säger en källa i förbundsdagen till TT..

Corren - 15 minuter sedan

Kulturaktörerna om GMV-köpet: "Nu finns chansen"

Sernekes köp av byggnader i Gamla Motala Verkstad tas emot med glada tongångar av kulturaktörerna i K-ringen. De hoppas nu på en riktig kulturstadsdel..

Corren - 15 minuter sedan

Vi ska vara en hållbar region i framkant

Efter ett omfattande och gediget arbete finns nu en regional utvecklingsstrategi för Östergötland antagen. Strategin ska ligga till grund för de prioriteringar som regionen och länet som helhet ska göra de kommande åren. Det är en strategi som förpliktigar för Region Östergötland..

Corren - 15 minuter sedan

Många vab-veckor per termin för barnfamiljer

Ska barn med milda symtom fortsättningsvis vara hemma kommer det att behövas mer skattepengar avsatt för vård av barn och fler anställda på arbetsplatserna, menar insändarskribenten..

Corren - 15 minuter sedan

Två anhållna efter skottlossning i Eskilstuna

En skottlossning inträffade i Eskilstuna under fredagskvällen. Två personer i 25-årsåldern har anhållits misstänkta för mordförsök och grovt vapenbrott..

Corren - 30 minuter sedan

Frankrike hedrar halshuggen lärare på årsdag

Det är på dagen ett år sedan historieläraren Samuel Paty mördades av en extremist i en förort utanför Paris. Detta efter att ha visat karikatyrteckningar föreställande profeten Muhammed under en lektion om yttrandefrihet..

Corren - 30 minuter sedan

Olika vaccin godkänns för inresa till USA

Från den 8 november tillåts även utlänningar som vaccinerats med olika vaccin resa in i landet, enligt landets smittskyddsenhet CDC..

Corren - 1 timme sedan

Fem saker att ha koll på i rapportfloden

Sandvik är första storbolag ut. Ett par dagar senare är det "super-torsdag" med en rad storbolag. Här är fem frågor som ska få svar när rapportsäsongen kickar igång igen..

Corren - 1 timme sedan

Greta Thunberg befarar nytt bakslag

FN:s klimattoppmöte i Glasgow blir sannolikt ännu ett bla-bla-möte, tror klimataktivisten Greta Thunberg. –Om det inte blir någon press utifrån kan ledarna säga i princip vad de vill, och komma undan med det, säger hon till TT..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.