NT > Nyheter

Monday, 18 October, 08:39

NT - 17 sep 21 kl. 18:47

Elis från Denseln vann silver på ungdoms-SM.Elis Peterson från OK Denseln vann silver på USM i sprintorientering. "Det gick väldigt bra", konstaterar han..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Denseln, SM, Peterson, OK Denseln, USM

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elisfrån , Denselnvann , silver, ungdoms-SM

Fler nyheter från NT

NT - 5 minuter sedan

Myanmars militärjunta friger tusentals

Militärjuntan som styr Myanmar planerar att frige över 5 000 fångar som gripits i samband med juntakritiska protester de senaste månaderna..

NT - 5 minuter sedan

Stellantis och LG gör upp om batterifabrik

Biltillverkaren Stellantis – med märken som Fiat, Chrysler, Citroën och Peugeot – har gjort upp om en stor nordamerikansk batterisatsning med batteritillverkaren LG Energy Solution..

NT - 4 minuter sedan

Kritiserad rysk ansiktsbetalning igång

Resenärer i Moskvas tunnelbana kan numera betala med sitt ansikte. Tekniken kritiseras dock som ett led i övervakning av befolkningen..

NT - 10 minuter sedan

Nu väntar M-stämma för Anna Nilsson

Anna Nilsson från Valdemarsvik har varit förbundsordförande för Östgötamoderaterna sedan 2019. Hon är ett av tolv ombud från länet som kommer att delta i Moderaternas stämma..

NT - 15 minuter sedan

Dadgostar: Skjut upp las-förändringarna

Vänsterpartiets ledare Nooshi Dadgostar anser att riksdagens beslut om arbetsrätten bör skjutas upp till efter valet. –Det måste vänta till efter valet, så att en ny majoritet får hitta bra svar på kritiken, säger hon till tidningen Arbetet..

NT - 30 minuter sedan

Ankare kan ha orsakat stor oljeläcka

Skadan på den oljerörledning som tros ha läckt under lång tid utanför Kaliforniens kust kan ha orsakats av ett lastfartygs ankare, enligt den amerikanska kustbevakningens utredare..

NT - 15 minuter sedan

Nytt företag startas i Finspång - Styrkeakademin Handelsbolag

Enligt verksamhetsbeskrivningen ska bolaget ägna sig åt "Personlig träning med kost och träningsupplägg.".

NT - 30 minuter sedan

Vinstvarning från Philips

Den nederländska sjukvårdsteknikkoncernen Philips sänker sin prognos för både försäljning och vinstökning 2021..

NT - 45 minuter sedan

Nu har vårdcentralen fått nya lokaler: "Fantastiskt"

I ett nybyggt hus med grön fasad, och med nygammalt namn. Nu har vårdcentralen Sandbyhov slagit upp sina portar efter en flytt. Lokalerna delas bland annat med Folktandvården..

NT - 30 minuter sedan

Kamp för kidnappade missionärer i Haiti

Amerikanska och haitiska myndigheter arbetar mot klockan för att säkra frigivningen av de 17 missionärer som kidnappades i det oroliga landet i helgen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.