News55 > Nyheter

Friday, 22 October, 11:36

News55 - 17 sep 21 kl. 18:28

Kosttillskott återkallas efter giftlarmEtt parti av kosttillskottet Ashwagandha återkallas sedan rester av bekämpningsmedlet etylenoxid upptäckts vid analys, skriver Livsmedelsverket i ett pressmeddelande. Halterna av bekämpningsmedlet är låga enligt tillverkaren Great Earth Scandinavian, so. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Ashwagandha, Livsmedelsverket, Great Earth Scandinavian

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kosttillskott, återkallasefter , giftlarm

Fler nyheter från News55

News55 - 30 minuter sedan

Covidhärjat Kiev förbereder nya restriktioner

Rekordhöga noteringar av antalet coviddöda och antalet nya smittade har gjorts i Ukraina under två efterföljande dagar. Huvudstaden Kiev återinför nu vissa smittskyddsrestriktioner. Bland annat kommer allmänna platser som restauranger och teatrar att st….

News55 - 30 minuter sedan

Fosse: “Jag har ett slags högkänslighet”

Han lämnade livet som kringflackande dramatiker för att skriva långsam prosa. I storverket "Septologin" fördjupar Nobelpristippade Jon Fosse synen på konsten, livet och Gud – utifrån människor som är ensamma men samtidigt bundna till varandra. När Jon F….

News55 - 30 minuter sedan

Kvinna svårt skadad i lägenhetsbrand

En kvinna blev allvarligt skadad i en lägenhetsbrand på fredagsmorgonen i Mölndal, söder om Göteborg. Larmet kom omkring 06.30.

News55 - 45 minuter sedan

Regeringen vill slopa reseavdragen

Reseavdragen gynnar mest höginkomsttagare i storstäder, men det vill regeringen ändra på. – Det är hög tid att även låg- och medelinkomsttagare ska få del av systemet, säger Åsa Lindhagen, finansmarknadsminister (MP). Dagens reseavdrag innebär att kostn….

News55 - 1 timme sedan

Företag ser behov av höjda priser

Efterfrågan är stark, både globalt och i Sverige, enligt en företagsundersökning från Riksbanken. Men det är stora störningar vad gäller produktion och leveranser, vilket trycker upp kostnaderna och skapar ett behov av att höja priserna. "Kraftiga prisö….

News55 - 1 timme sedan

Gryningspyromanen gripen efter tips

Mannen som kallas gryningspyromanen har hittats och frihetsberövats igen, rapporterar SVT Nyheter Örebro. Efter att ha avtjänat fängelsestraff för en anlagd brand vid socialkontoret i Köping 2017 hade han blivit villkorligt frigiven med elektronisk fotb….

News55 - 1 timme sedan

Mats Gren lämnar Häcken –Vilahamn ersätter

Mats Gren får lämna uppdraget som tränare för Häcken. I stället tar Robert Vilahamn, tidigare assisterande tränare för klubbens herrlag, över. Häcken missade det damallsvenska guldet och Vilahamn, som har ett avtal till och med 2023, ersätter Gren med o….

News55 - 3 timmar sedan

Löfven: EU måste skydda sin yttre gräns

Det blev inga större genombrott under torsdagens inledning på EU-toppmötet i Bryssel, där höga energipriser och en infekterad rättsstatskonflikt med Polen dominerande dagordningen. I dag väntar diskussioner om migration och läget på gränsen mellan Belar….

News55 - 1 timme sedan

Prishöjning sänker Hövdings försäljning

Hövding, tillverkare av uppblåsbara cykelhjälmar, har med hjälp av prishöjningar fått upp bruttomarginalen. Men det slår mot försäljningen. Bolaget redovisar en förlust före skatt på 1,8 miljoner kronor för årets tredje kvartal.

News55 - 1 timme sedan

Back lämnar Brynäs – tränar med motståndare

Brynäsbacken John Nyberg lämnar SHL-klubben efter en dryg säsong. Men han lämnar inte Gävle riktigt än. Han tränade med Linköping, i Gävle, under fredagsförmiddagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.