Expressen > Nyheter

Monday, 18 October, 08:33

Expressen - 17 sep 21 kl. 18:14

Ny bok avslöjar Skånes coronastrategi inifrånNär Folkhälsomyndigheten har gått åt ena hållet har Skåne flera gånger gått åt det andra.I vinter kommer regionstyrelsens ordförande Carl Johan Sonesson (M) ut med en personlig skildring om Skånes kamp mot coronan. Precis som för många andra har den förändrat honom. – Jag känner mig lite tröttare men det beror säkert på att jag jobbat extremt mycket och när jag skulle ha lite sommarsemester så skrev jag en bok i stället för att vila, säger han. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Skånes, Folkhälsomyndigheten, Skåne, Carl Johan Sonesson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny bok, avslöjar, Skånes, coronastrategi, inifrån

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Fiskbajs otippat nyttigt för klimatet

Världshaven är instrumentella för att motverka den globala uppvärmningen – sedan industrialiseringen har 50 procent av de utsläppta växthusgaserna sugits upp av haven.En ny studie visar också att fiskarna och inte minst deras bajs spelar en viktig roll i den miljönyttan – men det hotas nu av överfiske, rapporterar DN..

Expressen - 30 minuter sedan

MORGONENS NYHETER: Gängmannens raseri när flickvännen gjorde slut • GPS-sändare avslöjar skyddade adresser • En till sjukhus efter krock med lastbil

När den gängkriminella mannens flickvän gjorde slut löpte han amok i hennes lägenhet – nu döms han för grov skadegörelse, stöld och vapenbrott.■■■Kvinnor med skyddade uppgifter röjs av Skatteverkets posttjänst.■■■En till sjukhus efter krock mellan lastbil och personbil – bilens tak behövde klippas upp.

Expressen - 1 timme sedan

Polisen röjde informatör – lever nu under dödshot

”Erik” var hemlig polisinformatör och delade med sig av underrättelseinformation om ett mord.Men polisen röjde hans identitet – något som avslöjas i hemliga inspelningar som Aftonbladet tagit del av.I dag lever han gömd med sin familj..

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt mordbrand på restaurang i Uppsala

En brand har brutit ut på en restaurang i Sunnersta i Uppsala. Polisen beordrades till platsen och branden kunde släckas snabbt. Polisen misstänker att branden är anlagd och kommer anmäla den som mordbrand.

Expressen - 1 timme sedan

Riskerar mångmiljonsmäll för giftigt vatten

Är Försvarsmakten ansvarig för att dricksvattnet i Uppsala har varit förorenat med giftiga PFAS-kemikalier?Det kommunala vattenbolaget har stämt försvaret på 252 miljoner kronor för reningsnotan och i dag kommer domen..

Expressen - 1 timme sedan

Två män slog på parkerade bilar – polis larmades ut

Polisen fick larm om att två män gick runt och slog på parkerade bilar i Malmö.En av bilarna fick skador på en passagerardörr och bakluckan. Två män kunde gripas och misstänks nu för brott.

Expressen - 1 timme sedan

Så många dagar måste du jobba för att månadskortet ska löna sig

Sedan restriktionerna lättats välkomnas folk tillbaka till sina kontor och arbetsplatser. Men det finns indikationer på att många Stockholmare kommer välja bort att vara på plats varje arbetsdag.Därmed uppstår ett nytt problem för den som tar kollektivtrafiken: Hur många dagar måste jag jobba för att det ska vara lönsamt med ett månadskort?.

Expressen - 1 timme sedan

SD-toppar trakasseras – stödet från Åkesson

Jimmie Åkesson blev förbannad när han kallades ”blåbrun” i partiledardebatten. Nu ger han sin syn på hur ett hårdare debattklimat drabbar lokala politiker. ”Varje dag får mina partivänner utstå resultatet av denna avhumanisering och smutskastning”, skriver han i ett mejl till Kvällsposten.

Expressen - 2 timmar sedan

Lastbil och personbil i krock på riksväg 27

En lastbil och en personbil har krockat vid Kilakorset på riksväg 27, mellan Borås och Tranemo på måndagsmorgonen. För tillfället är det helt stopp i trafiken..

Expressen - 2 timmar sedan

Trots hårda kritiken – Cementa kräver ett ja

Än är Cementas öde inte skrivet i betong – men det ser motigt ut.Sedan regeringen fixade en undantagslag för Cementas kalkbrytningen har det Gotlandsbaserade företaget nu skickat in en ny ansökan om kalkbrytning i tre år.Men den får kraftig kritik av tunga remissinstanser, rapporterar SVT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.