Expressen > Nyheter

Thursday, 21 October, 07:12

Expressen - 17 sep 21 kl. 17:51

Barn skapade skräck – hotade med leksaksvapenEn pojke i tioårsåldern i Borås skapade stor rädsla bland andra barn och ungdomar genom att hota med vad som visade sig vara leksaksvapen.– Det är beklagligt att barn i den åldern använder metoder som man kan härleda till det här med gängkriminalitet, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region väst..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Borås, Stefan Gustafsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barn, skapade, skräck, hotademed , leksaksvapen

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Smittan skenar i Europa – Lettland inför lockdown

Smittan har tagit fart igen på flera håll i Europa – med stigande dödstal som följd.Många länder vidtar nu nya åtgärder för att trycka ner smittan.– Hela vårt sjukhussystem är i fara.

Expressen - 30 minuter sedan

Damberg: Stockholm bör göra som Malmö

Samtidigt som det kriminella våldet rasar i Stockholm har Malmö under flera år lyckats få ner antalet skjutningar markant.Inrikesminister Mikael Damberg besökte Malmö för att titta på det projekt med samarbete mellan myndigheter och avhopparverksamhet som, enligt honom, varit nyckeln till framgång i Malmö.– Det måste också fungera i Stockholm, säger Mikael Damberg..

Expressen - 1 timme sedan

Främling drog in Amanda i bil och tafsade på henne

När Amanda Stark, 20, var på väg till affären i Grums blev hon stannad av en främmande man.Det blev starten på en panikslagen mardröm. Hon blev tafsad på, kysst mot sin vilja och indragen i en bil där mannen ville onanera medan hon tittade på.

Expressen - 1 timme sedan

Sofia, 20, anklagades för att fejka sin graviditet

När Sofia Cavacini var gravid i sjunde och nionde månaden kunde inte hennes följare tro sina ögon.Vissa anklagade till och med henne för att fejka sin graviditet.Men till slut kom det slutgiltiga beviset..

Expressen - 1 timme sedan

Nödropet från Järva efter alla gängmorden: ”Sjukt”

Till synes ändlösa gängkrig fortsätter skörda mordoffer medan mammornas, och andra boendes, desperation växer på Järvafältet. En områdespolis vittnar om uppgivenhet och frustration och en mordutredare säger att hon nästan känner skam i sitt yrke i SVT-journalisten Diamant Salihus nya dokumentär ”Våra barn dör”. – Tanken att det skulle ske lika många mord på Södermalm som på Järva, utan att det skulle bli en regeringskris eller en nationell händelse inom polisen, den är otänkbar, säger mordutredaren Carolina Asplund.

Expressen - 1 timme sedan

Miljardsmockan efter sommarens översvämningar

15 000 skadeanmälningar har inkommit till Sveriges fyra största försäkringsbolag – gällande översvämningar i sommar.Det är fem gånger så mycket som ett vanligt år – kostnaderna väntas överstiga miljarden.Hälften av anmälningarna gäller skyfallen i Gävleborg i augusti, rapporterar Sveriges Radio..

Expressen - 2 timmar sedan

Skåning misstänks för människohandel i Ukraina

En man i 50-årsåldern riskerar tolv års fängelse i Ukraina, skriver Helsingborgs Dagblad..

Expressen - 2 timmar sedan

Grisnjure fästes på människa – fungerade

För första gången har ett djurorgan som transplanterats till en människa inte genast stötts bort.– Det kan lösa organbristen, säger Robert Montgomery, chefskirurg vid NYU Langone i New York till AFP..

Expressen - 3 timmar sedan

Trump släpper egen sociala medieplattform

USA:s tidigare president Donald Trump kommer släppa en egen sociala medieplattform.Han är sedan tidigare blockad från såväl Twitter som Facebook och Instagram efter stormningen av Capitolium i januari.– Jag ser fram emot att skicka i väg min första ”sanning”, säger Trump enligt Daily Mail..

Expressen - 3 timmar sedan

Kvinnor över hela England attackeras med sprutor

Från epidemi till en annan.Sedan nattlivet öppnat i Storbritannien har larmen om kvinnor som blivit drogade på krogen avlöst varandra.Händelserna har fått inrikesminister, Priti Patel, att kräva raska utredningar och flera kvinnor vittnar om deras skrämmande upplevelser.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.