Expressen > Nyheter

Monday, 18 October, 09:36

Expressen - 17 sep 21 kl. 17:44

Pressen ökar på prinsen – nu sprids stämningenPrins Andrew har anklagats för att aktivt undvika stämningsansökan om sexuella övergrepp.Nu cirkulerar foton som visar hur ansökan skickas i väg med posten Detta för att tvinga kungligheten att möta offret Virginia Giuffre i rätten..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Andrew,  detta, Virginia Giuffre

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pressen, ökar, prinsennu , sprids, stämningen

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Fraktfartyg på grund utanför Bornholm

Ett 88 meter långt holländskt fraktfartyg har gått på grund utanför Bornholm.Fartyget fraktar gödningsmedel, skriver TT.Det ska enligt polisen inte finnas risk för läckage.

Expressen - 45 minuter sedan

Inbrott på Elgiganten i Falun

Varuhuset Elgiganten i Övre Norslund i Falun har haft inbrott under måndagsmorgonen.Polispatrullen som ryckte ut körde på ”fotanglar” som punkterade bildäcken, försenade ankomsten. Ännu är det oklart vad som stulits.

Expressen - 45 minuter sedan

Sex år efter explosionen – nu startar rättegången

På måndagen startar en rättegång där fyra chefer misstänks för grovt arbetsmiljöbrott i samband med en arbetsplatsolycka då en man i 25-årsåldern omkom, rapporterar Kristianstadsbladet..

Expressen - 45 minuter sedan

Dadgostar: Skjut upp las-förändringarna

Vänsterpartiets ledare Nooshi Dadgostar anser att riksdagens beslut om arbetsrätten bör skjutas upp till efter valet.– Det måste vänta till efter valet, så att en ny majoritet får hitta bra svar på kritiken, säger hon till tidningen Arbetet..

Expressen - 1 timme sedan

Fiskbajs otippat nyttigt för klimatet

Världshaven är instrumentella för att motverka den globala uppvärmningen – sedan industrialiseringen har 50 procent av de utsläppta växthusgaserna sugits upp av haven.En ny studie visar också att fiskarna och inte minst deras bajs spelar en viktig roll i den miljönyttan – men det hotas nu av överfiske, rapporterar DN..

Expressen - 1 timme sedan

MORGONENS NYHETER: Gängmannens raseri när flickvännen gjorde slut • GPS-sändare avslöjar skyddade adresser • En till sjukhus efter krock med lastbil

När den gängkriminella mannens flickvän gjorde slut löpte han amok i hennes lägenhet – nu döms han för grov skadegörelse, stöld och vapenbrott.■■■Kvinnor med skyddade uppgifter röjs av Skatteverkets posttjänst.■■■En till sjukhus efter krock mellan lastbil och personbil – bilens tak behövde klippas upp.

Expressen - 2 timmar sedan

Polisen röjde informatör – lever nu under dödshot

”Erik” var hemlig polisinformatör och delade med sig av underrättelseinformation om ett mord.Men polisen röjde hans identitet – något som avslöjas i hemliga inspelningar som Aftonbladet tagit del av.I dag lever han gömd med sin familj..

Expressen - 2 timmar sedan

Misstänkt mordbrand på restaurang i Uppsala

En brand har brutit ut på en restaurang i Sunnersta i Uppsala. Polisen beordrades till platsen och branden kunde släckas snabbt. Polisen misstänker att branden är anlagd och kommer anmäla den som mordbrand.

Expressen - 2 timmar sedan

Riskerar mångmiljonsmäll för giftigt vatten

Är Försvarsmakten ansvarig för att dricksvattnet i Uppsala har varit förorenat med giftiga PFAS-kemikalier?Det kommunala vattenbolaget har stämt försvaret på 252 miljoner kronor för reningsnotan och i dag kommer domen..

Expressen - 2 timmar sedan

Två män slog på parkerade bilar – polis larmades ut

Polisen fick larm om att två män gick runt och slog på parkerade bilar i Malmö.En av bilarna fick skador på en passagerardörr och bakluckan. Två män kunde gripas och misstänks nu för brott.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.