Corren > Nyheter

Monday, 18 October, 09:25

Corren - 17 sep 21 kl. 17:34

Just nu: Personbil stillaståendeDet är problem i trafiken i riktning mot Norrköping på E4 mellan trafikplatserna Linköping Norr och Linköping Öst..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Norrköping, E4, Linköping Norr, Linköping Öst

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Personbil, stillastående

Fler nyheter från Corren

Corren - 5 minuter sedan

Volvo Cars tar över kinesisk bilfabrik

Biltillverkaren Volvo Cars, på väg att noteras på Stockholmsbörsen, tar över ägandet av ägaren Geely Holdings bilfabrik i Luqiao, Kina..

Corren - 15 minuter sedan

Svårt juryurval efter mordet på svart joggare

Nu inleds processen att välja jurymedlemmar inför rättegången i fallet där en svart man sköts till döds under en joggingtur i Brunswick i delstaten Georgia, USA..

Corren - 15 minuter sedan

Studie: Vaccinkombination kan ge starkare skydd

En kombination av ett vektorbaserat vaccin och ett så kallat mRNA-vaccin kan ge starkare skydd än om samma vaccin använts vid båda vaccinationstillfällena, enligt en ny studie från Umeå Universitet..

Corren - 15 minuter sedan

Börsen inleder rapportveckan nedåt

Stockholmsbörsen inleder den rapporttäta veckans handel svagt nedåt, i linje med ledande Europabörser..

Corren - 15 minuter sedan

Ford storsatsar på brittisk bilfabrik

Ford investerar 230 miljoner pund (motsvarande 2,7 miljarder kronor) på en ny anläggning för produktion av elbilskomponenter på sin bilfabrik i Halewood i norra England, enligt den amerikanska biltillverkaren..

Corren - 30 minuter sedan

Otillräcklig sänkning om hela Sverige ska leva

Ett av partierna i Sveriges riksdag har nyligen föreslagit att man ska sänka kostnaden för bensin och diesel med 1 krona per liter. Vilket är bra, men otillräckligt om vi gemensamt ska ta vårt ansvar för att hela Sverige ska leva..

Corren - 45 minuter sedan

Droger bakom NHL-stjärnans död

NHL-spelaren Jimmy Hayes avled i somras, 31 år gammal. Nu berättar familjen att fentanyl och kokain hittades i blodet vid obduktionen. –Han ringde mig och sade "pappa, jag är fast på de här pillren och kan inte sluta", säger Kevin Hayes..

Corren - 45 minuter sedan

Clever Group AB - nytt företag startar i Ydre

Bolagets egen beskrivning av verksamheten anges vara: "Äga och förvalta patent inom tillverkningstekniker samt utöva licensiering av dem samma samt därmed förenlig verksamhet.".

Corren - 1 timme sedan

Myanmars militärjunta friger tusentals

Militärjuntan som styr Myanmar planerar att frige över 5 000 fångar som gripits i samband med juntakritiska protester de senaste månaderna..

Corren - 45 minuter sedan

Nytt holdingbolag startar i Linköping

Yvonne From Holding AB ska enligt verksamhetsbeskrivningen "äga aktier och andelar i andra bolag"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.