NT > Nyheter

Monday, 18 October, 09:12

NT - 17 sep 21 kl. 17:30

Sökes: Testcyklister till elcyklarnaJust nu pågår en turné för att få fler Finspångare att ställa bilen och istället ta cykeln. Under tillfällena kan intresserade även skriva upp sig till att bli "testcyklister"..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Finspångare

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sökes, Testcyklistertill , elcyklarna

Fler nyheter från NT

NT - 4 minuter sedan

Studie: Vaccinkombination kan ge starkare skydd

En kombination av ett vektorbaserat vaccin och ett så kallat mRNA-vaccin kan ge starkare skydd än om samma vaccin använts vid båda vaccinationstillfällena, enligt en ny studie från Umeå Universitet..

NT - 5 minuter sedan

Börsen inleder rapportveckan nedåt

Stockholmsbörsen inleder den rapporttäta veckans handel svagt nedåt, i linje med ledande Europabörser..

NT - 10 minuter sedan

Ford storsatsar på brittisk bilfabrik

Ford investerar 230 miljoner pund (motsvarande 2,7 miljarder kronor) på en ny anläggning för produktion av elbilskomponenter på sin bilfabrik i Halewood i norra England, enligt den amerikanska biltillverkaren..

NT - 15 minuter sedan

Just nu: Rådjur på vägen

Det är problem i trafiken på väg 51 mellan trafikplats Svärtinge och Kolstad i båda riktningarna..

NT - 30 minuter sedan

Droger bakom NHL-stjärnans död

NHL-spelaren Jimmy Hayes avled i somras, 31 år gammal. Nu berättar familjen att fentanyl och kokain hittades i blodet vid obduktionen. –Han ringde mig och sade "pappa, jag är fast på de här pillren och kan inte sluta", säger Kevin Hayes..

NT - 45 minuter sedan

Myanmars militärjunta friger tusentals

Militärjuntan som styr Myanmar planerar att frige över 5 000 fångar som gripits i samband med juntakritiska protester de senaste månaderna..

NT - 45 minuter sedan

Stellantis och LG gör upp om batterifabrik

Biltillverkaren Stellantis – med märken som Fiat, Chrysler, Citroën och Peugeot – har gjort upp om en stor nordamerikansk batterisatsning med batteritillverkaren LG Energy Solution..

NT - 30 minuter sedan

Kritiserad rysk ansiktsbetalning igång

Resenärer i Moskvas tunnelbana kan numera betala med sitt ansikte. Tekniken kritiseras dock som ett led i övervakning av befolkningen..

NT - 45 minuter sedan

Nu väntar M-stämma för Anna Nilsson

Anna Nilsson från Valdemarsvik har varit förbundsordförande för Östgötamoderaterna sedan 2019. Hon är ett av tolv ombud från länet som kommer att delta i Moderaternas stämma..

NT - 45 minuter sedan

Dadgostar: Skjut upp las-förändringarna

Vänsterpartiets ledare Nooshi Dadgostar anser att riksdagens beslut om arbetsrätten bör skjutas upp till efter valet. –Det måste vänta till efter valet, så att en ny majoritet får hitta bra svar på kritiken, säger hon till tidningen Arbetet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.