SvD > Nyheter

Monday, 18 October, 09:42

SvD - 17 sep 21 kl. 17:27

Menning och Stensils finalklara i kanot-VM
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Stensils, VM

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Menningoch , Stensils, finalklarai , kanot-VM

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

Så skyddar du dina pengar på börsen

PODD | Börsen skakar – samtidigt har rekordmånga unga börjat handla med aktier. Men som nybörjare gäller det att se upp. Att låta sig inspireras av sociala medier är bra, men inte att slaviskt följa andras aktietips, berättar Börshajens vd Andra Farhad..

SvD - 30 minuter sedan

Studie: Vaccinkombination kan ge starkare skydd

En kombination av ett vektorbaserat vaccin och ett så kallat mRNA-vaccin kan ge starkare skydd än om samma vaccin använts vid båda vaccinationstillfällena, enligt en ny studie från Umeå Universitet..

SvD - 30 minuter sedan

Börsen inleder rapportveckan nedåt

SvD - 1 timme sedan

Droger bakom NHL-stjärnans död

NHL-spelaren Jimmy Hayes avled i somras, 31 år gammal.Nu berättar familjen att fentanyl och kokain hittades i blodet vid obduktionen.– Han ringde mig och sade ”pappa, jag är fast på de här pillren och kan inte sluta”, säger Kevin Hayes..

SvD - 1 timme sedan

Expert: Bättre personkemi än för Wallström

Sveriges utrikesminister Ann Linde landade i Israel under söndagskvällen. Relationen till landet har under lång tid varit frostiga – och besöket ses som ett försök att tina upp relationerna..

SvD - 1 timme sedan

Kritiserad rysk ansiktsbetalning igång

Resenärer i Moskvas tunnelbana kan numera betala med sitt ansikte. Tekniken kritiseras dock som ett led i övervakning av befolkningen..

SvD - 1 timme sedan

Dadgostar: Skjut upp las-förändringarna

Vänsterpartiets ledare Nooshi Dadgostar anser att riksdagens beslut om arbetsrätten bör skjutas upp till efter valet.– Det måste vänta till efter valet, så att en ny majoritet får hitta bra svar på kritiken, säger hon till tidningen Arbetet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.