SvD > Nyheter

Monday, 18 October, 09:03

SvD - 17 sep 21 kl. 17:17

Ståhl överlägsen i sista tävlingen
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ståhl, överlägseni sista , tävlingen

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Droger bakom NHL-stjärnans död

NHL-spelaren Jimmy Hayes avled i somras, 31 år gammal.Nu berättar familjen att fentanyl och kokain hittades i blodet vid obduktionen.– Han ringde mig och sade ”pappa, jag är fast på de här pillren och kan inte sluta”, säger Kevin Hayes..

SvD - 15 minuter sedan

Expert: Bättre personkemi än för Wallström

Sveriges utrikesminister Ann Linde landade i Israel under söndagskvällen. Relationen till landet har under lång tid varit frostiga – och besöket ses som ett försök att tina upp relationerna..

SvD - 30 minuter sedan

Kritiserad rysk ansiktsbetalning igång

Resenärer i Moskvas tunnelbana kan numera betala med sitt ansikte. Tekniken kritiseras dock som ett led i övervakning av befolkningen..

SvD - 45 minuter sedan

Dadgostar: Skjut upp las-förändringarna

Vänsterpartiets ledare Nooshi Dadgostar anser att riksdagens beslut om arbetsrätten bör skjutas upp till efter valet.– Det måste vänta till efter valet, så att en ny majoritet får hitta bra svar på kritiken, säger hon till tidningen Arbetet..

SvD - 45 minuter sedan

Apple, pengarna och makten

God morgon! ”Privacy is a human right”, heter det hos Apple. Sen finns ju även det där med pengar och makt..

SvD - 1 timme sedan

Kamp för kidnappade missionärer i Haiti

Amerikanska och haitiska myndigheter arbetar mot klockan för att säkra frigivningen av de 17 missionärer som kidnappades i det oroliga landet i helgen..

SvD - 1 timme sedan

Kinesisk minneskonstnär träffar rätt i hjärtat

Yan Lianke är känd för sina satiriska verk om livsvillkoren i Kina. I ”Tre bröder” möter läsaren i stället en minneskonstnär som skriver om sin uppväxt och väg till litteraturen så att det går rakt in i hjärtat. .

SvD - 1 timme sedan

Vinstlyft för AvanzaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.