SvD > Nyheter

Monday, 18 October, 10:06

SvD - 17 sep 21 kl. 17:14

Kritik: ”Oförutsägbart som om det vore Trump”Efter fyra år av vad som uppfattades som förödmjukelser från Donald Trump hade Europas ledare helt andra förväntningar på Joe Biden. I stället sågas Bidens agerande kring Aukus-avtalet och tilliten har fått en törn – i Frankrike och Europa..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Trump, Donald Trump, Europas, Joe Biden, Bidens, Aukus, Frankrike, Europa

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kritik, Oförutsägbartsom om det , vore, Trump

Fler nyheter från SvD

SvD - just nu

Fler sanktioner att vänta mot Belarus

Skärp åtgärderna mot flygbolag och företag som för in migranter till Belarus, manar en rad EU-länder för att få bukt med migranttrycket vid gränsen i öst..

SvD - 45 minuter sedan

Så skyddar du dina pengar på börsen

PODD | Börsen skakar – samtidigt har rekordmånga unga börjat handla med aktier. Men som nybörjare gäller det att se upp. Att låta sig inspireras av sociala medier är bra, men inte att slaviskt följa andras aktietips, berättar Börshajens vd Andra Farhad..

SvD - 1 timme sedan

Studie: Vaccinkombination kan ge starkare skydd

En kombination av ett vektorbaserat vaccin och ett så kallat mRNA-vaccin kan ge starkare skydd än om samma vaccin använts vid båda vaccinationstillfällena, enligt en ny studie från Umeå Universitet..

SvD - 1 timme sedan

Droger bakom NHL-stjärnans död

NHL-spelaren Jimmy Hayes avled i somras, 31 år gammal.Nu berättar familjen att fentanyl och kokain hittades i blodet vid obduktionen.– Han ringde mig och sade ”pappa, jag är fast på de här pillren och kan inte sluta”, säger Kevin Hayes..

SvD - 1 timme sedan

Expert: Bättre personkemi än för Wallström

Sveriges utrikesminister Ann Linde landade i Israel under söndagskvällen. Relationen till landet har under lång tid varit frostiga – och besöket ses som ett försök att tina upp relationerna..

SvD - 1 timme sedan

Kritiserad rysk ansiktsbetalning igång

Resenärer i Moskvas tunnelbana kan numera betala med sitt ansikte. Tekniken kritiseras dock som ett led i övervakning av befolkningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.