Regeringen > Nyheter

Tuesday, 26 October, 12:53

Regeringen - 17 sep 21 kl. 17:04

emiss av kompletterande förslag till Havs- och vattenmyndighetens rapport om producentansvar för fiskeredskapHär kan du se vilka instanser som ombetts svara på Miljödepartementets remiss av kompletterande förslag till Havs- och vattenmyndighetens rapport om producentansvar för fiskeredskap..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Havs, Miljödepartementets

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 1 timme sedan

Hans Dahlgren inledningstalar vid Europaforum i Hässleholm

Onsdagen den 27 oktober deltar EU-minister Hans Dahlgren i Europaforum i Hässleholm..

Regeringen - 1 timme sedan

Uppdrag att genomföra en översyn av hur Post- och telestyrelsen definierar och fördelar de gemensamma kostnaderna

Regeringen ger Ekonomistyrningsverket (ESV) i uppdrag att göra en översyn av hur Post- och telestyrelsens (PTS) definierar och fördelar de gemensamma kostnaderna, de s.k. overheadkostnaderna..

Regeringen - 2 timmar sedan

Riksrevisionens rapport om Pisaundersökningen 2018

Skrivelsen innehåller regeringens bedömningar med anledning av Riksrevisionens granskningsrapport Pisaundersökningen 2018 – arbetet med att säkerställa ett tillförlitligt elevdeltagande (RiR 2021:12)..

Regeringen - 6 timmar sedan

Pressträff med anledning av utredningen om våld och trakasserier i arbetslivet

I dag tisdag den 26 oktober håller arbetsmarknadsminister Eva Nordmark en pressträff där hon tar emot utredningen om våld och trakasserier i arbetslivet. På pressträffen deltar även Anna Middelman, särskild utredare..

Regeringen - 19 timmar sedan

Statsminister Stefan Löfven besöker Sollefteå

Onsdagen den 27 oktober besöker statsminister Stefan Löfven Sollefteå och byn Edsele. Edseleborna sköter själva bland annat sin restaurant, ett fastighetsbolag och drivmedelsförsörjningen. Byn har också en kooperativ förskola och skola samt en Icabutik.

Regeringen - 19 timmar sedan

Nya ambassadörer till Sverige

Två ambassadörer överlämnade fredagen den 22 oktober 2021 sina kreditivbrev till H.M. Konungen.

Regeringen - 20 timmar sedan

Francisca Ramsberg utses till utredare för kollektivavtalad a-kassa

I augusti 2021 beslutade regeringen att tillsätta en utredning om förutsättningarna för en ny kollektivavtalad arbetslöshetsförsäkring. Francisca Ramsberg, överdirektör för Tillväxtverket, har nu utsetts till särskild utredare i utredningen..

Regeringen - 20 timmar sedan

Arbetsförmedlingen får analysuppdrag om matchningstjänster

Regeringen har gett Arbetsförmedlingen i uppdrag att analysera och redovisa vissa förutsättningar inför den närmare utformningen av vidareutvecklade matchningstjänster. Myndigheten ska bland annat analysera hur tjänsterna kan utformas så att alla deltagare ges ett ändamålsenligt stöd på ett sätt som främjar goda resultat. Arbetsförmedlingen ska också analysera hur det kan säkras att det finns ett likvärdigt utbud av matchningstjänster i hela landet..

Regeringen - 20 timmar sedan

Uppdrag till Arbetsförmedlingen att analysera vissa förutsättningar för matchningstjänster

Regeringen uppdrar åt Arbetsförmedlingen att analysera och redovisa vissa förutsättningar inför den närmare utformningen av vidareutvecklade matchningstjänster och som underlag för den fortsatta reformeringen av myndigheten..

Regeringen - 21 timmar sedan

Matilda Ernkrans deltar i Sloveniens ordförandeskapskonferens om det europeiska forskningsområdet (ERA)

Den 26–27 oktober deltar Matilda Ernkrans i Sloveniens ordförandeskapskonferens om det europeiska forskningsområdet (ERA). Konferensen äger rum i Brdo, Slovenien..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.