News55 > Nyheter

Friday, 22 October, 07:39

News55 - 17 sep 21 kl. 14:04

Politiker omhäktad för kvinnomordMisstankegraden har stärkts mot den politiker som har suttit häktad efter mordet på en kvinna i södra Västergötland. Mannen omhäktas på sannolika skäl misstänkt för mord. Själv nekar politikern till anklagelserna, enligt utredningshandlingar som Aftonbl. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Västergötland, Aftonbl

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politiker, omhäktadför , kvinnomord

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Billerud flaggar för prishöjningar

Skogsbolaget Billerud Korsnäs flaggar för att det kommer att krävas mer prishöjningar för att hantera inflationen. Samtidigt redovisar bolaget ett oväntat starkt resultat för årets tredje kvartal. Billerud Korsnäs redovisar en vinst före skatt på 608 mi….

News55 - 15 minuter sedan

Klimataktivister från syd strejkar i Stockholm

Unga aktivister från länder som drabbas hårt av klimatförändringarna samlas i dag i Stockholm för en sista klimatstrejk inför klimatkonferensen i Glasgow. Tillsammans med Greta Thunberg och andra svenska klimataktivister ska gruppen tåga genom centrala….

News55 - 45 minuter sedan

Vinstökning för Essity

Hygien- och hälsotillverkaren Essity redovisar en vinst före skatt på 3 738 miljoner kronor för årets tredje kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 3 633 miljoner kronor ett år tidigare. Det justerade resultatet före skatt föll samtidigt 14 procent ti….

News55 - 45 minuter sedan

Essity höjer tillväxtmålet

Hygien- och hälsotillverkaren Essity höjer målet om försäljningstillväxt till mer än 5 procent. Det inkluderar såväl organisk tillväxt som förvärv, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Det tidigare målet låg på en organisk försäljningstillväxt på 3 pr….

News55 - 4 timmar sedan

Gängledare i Haiti hotar döda gisslan

Ledaren för det kriminella gäng som har tillfångatagit flera missionärer i Haiti hotar att döda de kidnappade. – Eftersom jag inte får det jag behöver kommer jag att döda de här amerikanerna, säger gängledaren Wilson Joseph i en nysläppt video. Det rör….

News55 - 1 timme sedan

Adrien Brody tolkar King i “Chapelwaite”

Skådespelaren Adrien Brodys kärlek till skräckgenren, och i synnerhet författaren Stephen King, fick honom att tacka ja till huvudrollen i serien "Chapelwaite". ‒ Det han skriver går bortom allt, säger Adrien Brody om King. Adrien Brody älskar skräck.

News55 - 1 timme sedan

SBAB spår tidigare höjning av boräntor

Flera banker räknar med en tidigare höjning av reporäntan än vad Riksbanken kommunicerat. Statliga bolåneinstitutet SBAB spår nu att nästa räntehöjning kommer i februari 2023 och att det pressar upp de rörliga boräntorna. Den stigande inflationen spökar….

News55 - 1 timme sedan

M vill strama åt arbetskraftsinvandring

Moderaterna vill strama åt arbetskraftsinvandringen. Lågavlönade jobb som kräver låg kompetens ska främst gå till arbetslösa i Sverige. Moderatstämman i Helsingborg ska i dag debattera förslag om jobb och tillväxt och migration och integration.

News55 - 1 timme sedan

Markströms nolla räddade Calgary

De svenska motorerna visade högst varvtal i Detroit när Calgary kom på besök i NHL-hockeyn. Jacob Markström höll nollan och Elias Lindholm gjorde matchens första mål när Calgary vann med 3–0. – Det var en viktig seger, vår första för säsongen, säger Mar….

News55 - 2 timmar sedan

Så sprider nätverken rädsla i sina kvarter

Unga killar som plockar på sig vad de vill i affären, åker gratis i tunnelbanan och röker hasch i trappen utan att någon säger till. En förundersökning om ett odramatiskt butiksrån i Kista sätter ljus på rädslan som följer i spåren av kriminella nätverk….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.