Corren > Nyheter

Monday, 25 October, 21:05

Corren - 17 sep 21 kl. 16:42

Varbergstunneln blir över en miljard dyrareProjektets kostnad höjs med 1,1 miljarder kronor, vilket innebär att totalkostnaden hamnar på 6 miljarder kronor, enligt 2015 års prisnivå..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varbergstunnelnblir över en , miljard, dyrare

Fler nyheter från Corren

Corren - 5 minuter sedan

Kommunal kritisk till förändrad hemtjänst

Kritiken mot att upphandla äldreomsorgen är stor på sina håll. Socialdemokraterna Kristina Edlund och Mikael Sanfridson kallar det för utförsäljning av äldreomsorgen..

Corren - 5 minuter sedan

Upphandlad hemtjänst fortfarande under sekretess

Linköping ska börja upphandla hemtjänst. Det innebär att personer med hemtjänst, men också personal, kan behöva byta utförare, respektive arbetsgivare, med jämna mellanrum..

Corren - 10 minuter sedan

Förlust för KFUM efter starka inledningen

KFUM Linköping åkte på första förlusten på snart tre år i division 2-basketen. Linköping fick se sig besegrat av Uppsala som efter en svängig match vann med 73–69 i Linköping på söndagen..

Corren - 15 minuter sedan

Nya vädervarningar – med lokal touch

Konsekvenserna av ett rejält oväder ser olika ut beroende på var och när det inträffar. Nu uppdaterar SMHI sitt system för vädervarningar..

Corren - 45 minuter sedan

Så kan en halv grad förändra världen

En halv grad kan göra hela skillnaden för planeten. Men har världen redan missat chansen att begränsa den globala uppvärmningen till det ambitiösa mål som sattes upp i Paris?.

Corren - 45 minuter sedan

Kvinna till sjukhus – påkörd av hjullastare

En kvinna i 45-årsåldern har förts med ambulans till sjukhus efter att ha blivit påkörd av ett större fordon utanför Hässleholm..

Corren - 1 timme sedan

325 kronor per dag för äldre bilar i London

Nu kostar det flera hundra kronor extra per dag att köra en miljösnuskig bil i stora delar av London. Miljözonen i den brittiska huvudstaden utökas kraftigt från och med denna vecka..

Corren - 1 timme sedan

Viby 1 AB - nytt företag startar i Linköping

Företaget har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Bolaget ska bygga en industri/lagerbyggnad på fastigheten Viby 4:4 i Mantorp inom Mjölby kommun.".

Corren - 1 timme sedan

33-åring anlade bilbränder – nu döms han till vård

Under året har flera bränder anlagts i Malmslätt. Nu har en 33-årig man dömts för att ha anlagt två av bilbränderna. Han döms till rättspsykiatrisk vård..

Corren - 1 timme sedan

Företaget väljer att gasa efter pandemin

Ala Tryck har funnits i 34 år, ett företag inom en bransch som gått både upp och ner. Nu, efter pandemin, väljer ägaren Ari Laukkanen att investera, i både utrustning och personal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.