SvD > Nyheter

Saturday, 23 October, 22:46

SvD - 17 sep 21 kl. 16:19

Så mycket att häpna inför under helgenDet är en ren fröjd att gå igenom konstmässan Market, som för första gången på två och halvt år öppnar för allmänheten på lördag – och pågår under helgen. Så mycket högkvalitativ nyproducerad konst att se, så mycket att häpna inför. .
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Market

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Så mycket att häpnainför under , helgen

Fler nyheter från SvD

SvD - 45 minuter sedan

Succé för Fredricson – säkrar totalsegern

Peder Fredricson knöt ihop succésäsongen med titeln han längtat efter.Efter stort drama knep han slutsegern och miljonerna i Global Champions Tour..

SvD - 45 minuter sedan

Missnöjd kuban döms till långt straff

En man som deltog i sommarens protester i Kuba döms till tio års fängelse, vilket är det hårdaste straffet hittills som riktas mot dem som deltog..

SvD - 1 timme sedan

Färre statligt anställda delpensioneras

Delpensioneringarna bland statligt anställda fortsätter att minska, rapporterar Publikt.En pensionsexpert säger till tidningen att minskningen är ett problem..

SvD - 1 timme sedan

Därför kommer vi aldrig att få höra elfte symfonin

De bevarade skisserna till Beethovens ofullbordade tionde symfoni är så knapphändiga och svårtydda att ingen har lyckats färdigställa den. I stället har man nu låtit ett AI-styrt program göra sitt bästa utgående från tonsättarens befintliga verk..

SvD - 1 timme sedan

Oskarshamn segrade – trots matchstraffet

Matchstraffet på Cameron Brace höll på att bli Oskarshamns fall.Men Jonas Engström räddade alla tre poäng efter det sena 3–2-målet mot Skellefteå.– Tji fick jag, säger Skellefteåtränaren Robert Ohlsson till C More..

SvD - 1 timme sedan

Gröna i Finland lobbar för kärnkraft

Finlands miljöparti har sakta men säkert vänt i kärnkraftsfrågan.De gröna vill att EU klassar kärnkraft som ett hållbart alternativ i klimatomställningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.