Resume > Ekonomi

Friday, 22 October, 12:53

Resume - 17 sep 21 kl. 16:00

Svensk trojka topprankas efter Cannes Lions – Sverige klättrar på listanMarcus Ahlm, Max Hultberg och Magnus Ivansson som alla var med i arbetsgruppen för succékampanjen ”Moldy Whooper” rankas bland de bästa kreatörerna i världen när Cannes Lions summerar sommarens festival..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Cannes Lions, Ahlm, Hultberg, Magnus Ivansson, Moldy Whooper

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svensk trojka, topprankasefter , Cannes, Lions, Sverige, klättrar, listan

Fler nyheter från Resume

Resume - I förrgår: 12:44

Nu lanseras Youtubebyrå i Sverige: ”Specialiserade på att få både tittartid och sökträffar”

Carl-Johan Look är vd för byrån Happify och leder lanseringen av Youtube-byrån Team5pm i Sverige. ”All videoproduktion vi gör baseras på data om vad konsumenten söker på och vill se,” säger han..

Resume - 45 minuter sedan

Krönika: Tiktok är inte längre en hajp – dags för marknadsförare att börja experimentera

Det är dags för marknadsförare att förstå värdet i Tiktok, det skriver Arash Gilan i en krönika. Appen har nått succé snabbare än någon annan plattform, och nu är det mer än bara en hajp, skriver han..

Resume - 1 timme sedan

Professorn om kommunikationsbranschen: ”Man bidrar rätt ofta till en förljugen värld”

Jobbar man i kommunikationsbranschen måste man ha en talang för ”funktionell dumhet”. Arbetar man med värdegrund har man benägenhet för rent önsketänkande. I nya boken ”Värdet av värdegrunder” riktar professorn Mats Alvesson tung kritik mot ledorden som kommit att prägla varumärken på senare år.

Resume - I förrgår: 10:38

Erik Modig: Därför ska du slå ihop sälj- och marknadsavdelningarna

Om inte sälj- och marknadsavdelningen har samsyn om de kommersiella målen riskerar de att jobba mot varandra snarare än med varandra, det skriver Resumé Insikts analytiker Erik Modig..

Resume - 2 timmar sedan

Janne Josefsson: Jag är inte PR-konsult – jag ska föreläsa

Igår gick den nystartade byrån Wings PR ut med att de hade knutit en av Sveriges mest kände grävande journalister, Janne Josefsson, till sig. Nu förtydligar han att han inte ska hjälpa specifika organisationer utan erbjuder föreläsningar för alla som är intresserade..

Resume - 3 timmar sedan

Försäkringsbolag låg bakom jämförelsesajter – kritiseras av KO

Försäkringsaktören Assistansbolaget rekommenderades av två jämförelsesajter som bäst i test. Men sajterna är inte oberoende och Assistansbolaget kritiseras av KO..

Resume - 4 timmar sedan

Morgonsvepet: Apples integritetsskydd slår hårt mot annonsörer på Snapchat

Apples IOS-förändringar slår mot annonsörer på Snapchat, Twitter medger högervridning på plattformen och Apple fortsätter rensa kinesiska appstore. Det och mer i Morgonsvepet..

Resume - 16 timmar sedan

Janne Josefsson ger sig in i pr-branschen – här är nya karriärsteget för grävande journalisten

Från grävande journalist till senior rådgivare – nu ska Janne Josefsson hjälpa krisexperten Hampus Knutsson på Wings PR..

Resume - 19 timmar sedan

Här är vinnarna i Guldnyckeln 2021

Rambolls och Garbergs ”Happy Commuter” blir storvinnare i Guldnyckeln 2021. Här är alla vinnare..

Resume - 20 timmar sedan

Mastercard om den syftesdrivna marknadsföringen och att utbilda äldre i digitala betalsätt: ”Vi lägger konkurrensen åt sidan”

I veckan har Mastercard lanserat kampanjen Betalningshjälpen 2.0, där man genom digitala utbildningar vill hjälpa äldre att känna sig trygga med digitala betalningar. Resumé har pratat med Mastercards marknadsföringschef om syftesdriven marknadsföring..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.