Resume > Ekonomi

Friday, 22 October, 11:16

Resume - 17 sep 21 kl. 14:58

Gott gotti gott gott! Åkestam Holsts klassiska reklambröder hyllas på FacebookMed ”Gott gotti gott” skapade Göran Åkestam och Kerstin Håkansson ett succébetonat reklamkoncept för Carlshamns mejeri som byggde kännedom för varumärket under 1990-talet. I veckan lanserades en Facebooksida för att hylla tvillingbröderna Jeppssons insats i reklamen..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Holsts, Facebook, Gott, Göran Åkestam, Kerstin Håkansson, Carlshamns, Facebooksida, Jeppssons

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Fler nyheter från Resume

Resume - I förrgår: 10:38

Erik Modig: Därför ska du slå ihop sälj- och marknadsavdelningarna

Om inte sälj- och marknadsavdelningen har samsyn om de kommersiella målen riskerar de att jobba mot varandra snarare än med varandra, det skriver Resumé Insikts analytiker Erik Modig..

Resume - 1 timme sedan

Janne Josefsson: Jag är inte PR-konsult – jag ska föreläsa

Igår gick den nystartade byrån Wings PR ut med att de hade knutit en av Sveriges mest kände grävande journalister, Janne Josefsson, till sig. Nu förtydligar han att han inte ska hjälpa specifika organisationer utan erbjuder föreläsningar för alla som är intresserade..

Resume - 1 timme sedan

Försäkringsbolag låg bakom jämförelsesajter – kritiseras av KO

Försäkringsaktören Assistansbolaget rekommenderades av två jämförelsesajter som bäst i test. Men sajterna är inte oberoende och Assistansbolaget kritiseras av KO..

Resume - 2 timmar sedan

Morgonsvepet: Apples integritetsskydd slår hårt mot annonsörer på Snapchat

Apples IOS-förändringar slår mot annonsörer på Snapchat, Twitter medger högervridning på plattformen och Apple fortsätter rensa kinesiska appstore. Det och mer i Morgonsvepet..

Resume - 14 timmar sedan

Janne Josefsson ger sig in i pr-branschen – här är nya karriärsteget för grävande journalisten

Från grävande journalist till senior rådgivare – nu ska Janne Josefsson hjälpa krisexperten Hampus Knutsson på Wings PR..

Resume - 17 timmar sedan

Här är vinnarna i Guldnyckeln 2021

Rambolls och Garbergs ”Happy Commuter” blir storvinnare i Guldnyckeln 2021. Här är alla vinnare..

Resume - 19 timmar sedan

Mastercard om den syftesdrivna marknadsföringen och att utbilda äldre i digitala betalsätt: ”Vi lägger konkurrensen åt sidan”

I veckan har Mastercard lanserat kampanjen Betalningshjälpen 2.0, där man genom digitala utbildningar vill hjälpa äldre att känna sig trygga med digitala betalningar. Resumé har pratat med Mastercards marknadsföringschef om syftesdriven marknadsföring..

Resume - 19 timmar sedan

Non smoking generation lanserar kampanj för att stoppa tobaksponsring inom F1

Unga och oskyldiga åskådare ska inte behöva utsättas för tobaksreklam inom Formel 1. Det anser organisationen ”A non smoking generation” som nu lanserar en global kampanj mot Formel 1..

Resume - 19 timmar sedan

Donald Trum lanserar egna sociala nätverket Truth Social

Enligt Washington Post uttalade USA:s förre president, Donald Trump, över 37 000 falska eller missvisande påståenden under sin presidenttid. Nu lanserar han det sociala nätverket ”Truth social”..

Resume - 21 timmar sedan

Stor diskrepans mellan konsumtion och reklamutgifter, visar rapport

Reklamutgifter är kraftigt uppblåsta i relation till den dagliga konsumtionen, visar en rapport från Warc. Sociala medier, till exempel, förutspås stå för nästan 40 procent av reklamutgifter 2022, men bara strax över 21 procent av den dagliga mediakonsumtionen. Diskrepansen motsvarar ett värde på 94,3 miljarder dollar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.