SvD > Opinion

Tuesday, 26 October, 13:05

SvD - 17 sep 21 kl. 14:15

”Segregation gör alla i samhället mer otrygga”Vi kan inte bygga våra städer på ett sätt som gör att människor med olika bakgrund aldrig möts, skriver Emma Hult och Karolina Skog (MP) i en replik till Villaägarna..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Emma Hult, Karolina Skog, Villaägarna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Segregation, göralla i , samhället, mer, otrygga

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

”Beklagligt monopol inom ambulansflyg”

Den svenska marknaden för ambulansflyg har tidigare upphandlats i konkurrens. Nu blir endast KSA kvar, vilket vi tycker är beklagligt, skriver Marius Hansen i en slutreplik. .

SvD - 22 timmar sedan

SD: Vi kan kompromissa kring klimatet

Ulf Kristersson har redan fått ändra sig om flera tidigare uttalanden om SD. Det vore kanske klokt att inte dra nya ”röda linjer” som till exempel när det gäller klimatpolitiken, skriver Jessica Stegrud (SD). .

SvD - I förrgår: 20:15

”Byt regering och satsa stort på CCS-teknik”

Svenska initiativ inom infångning och lagring av koldioxid kan få stort genomslag internationellt. Vi bör ersätta den nuvarande regeringens passivitet med en offensiv, skriver Nyamko Sabuni och Helena Gellerman, L..

SvD - 23 okt 21 kl. 09:00

”Reklamförbud hotar svensk radio”

Att ändra kraven på spelreklamen från måttfullhet till särskild måttfullhet innebär i praktiken ett reklamförbud i svensk radio, skriver radiochefer. .

SvD - 20 okt 21 kl. 17:15

”M behöver ta i hårdare mot bidrags­brotten”

Om Moderaterna genomför våra förslag kan 10 miljarder flyttas från brottslingar till tryggheten, välfärden och plånboken för skötsamma medborgare. Det skriver ett antal M-politiker inför partistämman..

SvD - 19 okt 21 kl. 20:15

S: Stockholm måste storsatsa på trygghet

Den politik som Stockholm sett de senaste åren, där skatte­sänkningar getts prioritet framför de insatser som behövs mot våldet, måste få ett slut. Det skriver Karin Wanngård (S)..

SvD - 19 okt 21 kl. 08:15

V: Återupprätta allmän­nyttan i Stockholm

Allmän­nyttan är helt avgörande för Stockholms utveckling. Det är inte hållbart att den fortsätter krympa genom ombildningar och låg byggtakt, skriver Torun Boucher och Jonathan Metzger, V..

SvD - 18 okt 21 kl. 14:21

”Uteslutning driver sällan framsteg”

Vi är ett företag som i dag är mer beslutsamt än någonsin att bidra till att cigaretterna försvinner. Det skriver Moira Gilchrist, Philip Morris International, i en replik..

SvD - 17 okt 21 kl. 14:15

M: Dagens Turkiet hör inte hemma i EU

Turkiet bör inte längre vara kandidat med möjlighet till EU-medlemskap. Förhandlingarna med Turkiet bör därför formellt avslutas. Det skriver Jessika Roswall, Hans Wallmark och Tomas Tobé, Moderaterna..

SvD - 15 okt 21 kl. 08:15

”Alltför lätt att använda företag för brott”

Det krävs kraftfulla åtgärder för att minska användandet av företag för systematiska bedrägerier. Det skriver Helene Thorgren, Bolags­verket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.