Regeringen > Nyheter

Wednesday, 20 October, 15:56

Regeringen - 17 sep 21 kl. 13:31

Försvarsministern besöker Natodagarna i TjeckienDen 18–19 september genomförs de årliga Natodagarna och det tjeckiska flygvapnets dagar i Ostrava, Tjeckien, där Sverige för andra gången har rollen som Special Partner Nation. Försvarsminister Peter Hultqvist kommer att invigningstala samt genomföra bilaterala möten med bland andra Tjeckiens och Slovakiens försvarsministrar..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Natodagarna, Tjeckien, Ostrava, Sverige, Special Partner Nation, Peter Hultqvist, Tjeckiens, Slovakiens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försvarsministern, besöker, Natodagarnai , Tjeckien

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 3 minuter sedan

Uppdrag att främja delning och nyttiggörande av data för smart statistik

Regeringen ger Statistiska centralbyrån (SCB) i uppdrag att främja delning och nyttiggörande av data för smart statistik med inriktning på datakvalitet, dataåtkomst och datatillgång. SCB ska vidare lämna förslag till ny smart statistik baserad på delning av bl.a.

Regeringen - 15 minuter sedan

Försöks­verksamheten med snabbare lagföring av brott byggs ut ytterligare

Försöks­verksam­heten med ett snabb­förfarande i brott­mål har varit fram­gångsrik. Den finns nu i hela polis­region Stockholm och i delar av de övriga polis­regionerna i landet. Regeringen har i dag beslutat om nästa steg i utbyggnaden.

Regeringen - 45 minuter sedan

Samtal om kyrkornas roll i samhället

Idag, onsdag den 20 oktober, har kyrkorna hållit sin årliga nätverksdag med fokus på migration och integration. Kultur- och demokratiminister Amanda Lind deltog och talade om kyrkornas roll i det offentliga rummet..

Regeringen - 1 timme sedan

Anna Ekström presenterar ny utredning om statistiksekretessproblemet

I morgon, torsdag den 21 oktober, håller utbildningsminister Anna Ekström en pressträff för att presentera tillsättningen av en utredning om en långsiktig lösning för informationsförsörjningen på skolområdet. Under pressträffen presenteras även utredaren..

Regeringen - 1 timme sedan

En ytterligare förlängning av anståndstiden för att möjliggöra avbetalning av tillfälliga anstånd

I lagrådsremissen föreslås vissa ändringar i lagen om anstånd med inbetalning av skatt i vissa fall..

Regeringen - 1 timme sedan

Uppdrag att ta fram en ny modell för beräkning av räntan på studielån

Regeringen ger Centrala studiestödsnämnden (CSN) i uppdrag att ta fram en ny modell för beräkning av räntan på studielån..

Regeringen - 1 timme sedan

Nya uppdrag till Brå: Kvalitets­granskning av statistiken över anmäld miss­handel och stöd kring kart­läggning om våld i nära relationer

Brotts­före­byggande rådet (Brå) ges i uppdrag att kvalitets­granska statistiken över anmälda miss­handels­brott samt ta fram ett fördjupat stöd vid kart­läggning av våld i nära relationer. Båda uppdragen är en del av regeringens åtgärds­paket att intensi­fiera arbetet mot mäns våld mot kvinnor..

Regeringen - 1 timme sedan

Ministerdebatt om rättsstatens principer i EU

Situationen i EU för rättsstatens principer och konferensen om Europas framtid var två huvudfrågor när EU:s ministerråd för allmänna frågor möttes 19 oktober. På mötet förbereddes också EU-toppmötet senare i veckan. EU-minister Hans Dahlgren företrädde Sverige..

Regeringen - 1 timme sedan

Uppdrag till Myndigheten för samhällsskydd och beredskap och Trafikverket att planera och förbereda vidare utveckling och etablering av Rakel Generation 2

Regeringen uppdrar åt Myndig­heten för sam­hälls­skydd och bered­skap (MSB) och Trafikverket (TRV) att planera och förbereda vidare utveckling och etable­ring av Rakel Generation 2 (Rakel G2) i syfte att kunna tillhanda­hålla nästa genera­tions säkra, robusta och till­gängliga kommu­nika­tions­lösning för aktörer inom allmän ordning, säkerhet, hälsa och försvar samt för att kunna ersätta det befintliga Rakel­systemet. Uppdraget ska genom­föras med stöd av Affärs­verket svenska kraftnät (Svk)..

Regeringen - 1 timme sedan

Lena Hallengren gör ett digitalt besök i Värmland

Torsdag den 21 oktober gör socialminister Lena Hallengren ett digitalt verksamhetbesök i Region Värmland och Karlstad kommun. Ministern kommer att delta i samtal om kommunens arbete med att få en hög vaccinationstäckning mot covid-19 bland personal i äldreomsorg och hemtjänst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.