SVT > Inrikes

Sunday, 17 October, 18:56

SVT - 17 sep 21 kl. 12:30

Tittartombola: Era frågor om kyrkovaletHur fungerar kyrkovalet egentligen? Vi har samlat ihop frågor från er tittare – och tagit hjälp av Lisa Lindström i Katarina församling i Stockholm för att få svar..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Lisa Lindström, Katarina, Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TittartombolaEra , frågorom , kyrkovalet

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 minuter sedan

Misstänkt handgranat i södra Stockholm

Polisen har hittat en misstänkt handgranat i Farsta strand i södra Stockholm..

SVT - 1 timme sedan

I det här bergrummet odlas framtidens mat

I ett underjordiskt bergrum i Liljeholmen i Stockholm odlas pak choi, grönkål och krispsallad. Förhoppningen är att metoden ska bidra med minskat klimatavtryck från importerad mat..

SVT - 7 timmar sedan

Filmerna från sommarens Estoniadyk släppta

Haverikommissionen har nu offentliggjort alla filmer från sommaren dykningar vid Estonia, rapporterar Ekot i Sveriges Radio..

SVT - 12 timmar sedan

Lågt förtroende för svenska politiker i klimatfrågan

Svenskarna sätter liten tilltro till att landets politiker kan påverka klimatförändringarna. Det visar en ny Novus-undersökning som frågat svenskarna om hur de ser på klimatfrågan. Istället tror de mer på initiativ från internationella aktörer..

SVT - 12 timmar sedan

Grupp inom M vill ha utredning om dödshjälp

En arbetsgrupp inom Moderaterna (M) vill att partiet ska arbeta för en statlig utredning om dödshjälp, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

SVT - 13 timmar sedan

Kor och hästar skjuts under vildsvinsjakt – “En tydlig ökning” 

Att hästar och kor skjuts av misstag under jakt har blivit vanligare. Svenska Jägareförbundet menar att felskjutningarna beror på ovana att jaga i mörker och att använda så kallade värmesikten, något som blev lagligt 2019 – trots varningar om olyckor i andra länder.  – Man brakade på och tillät dem, och som en direkt följd av det har vi haft ett antal incidenter, säger Daniel Ligné, riksjaktvårdskonsulent vid Svenska jägareförbundet.

SVT - 19 timmar sedan

Miljöpartiet vill höja kapitalskatterna

Miljöpartiet vill reformera skattesystemet och införa en så kallad boxmodell på kapital. Partiet kommer samtidigt att gå till val på höjda skatter för de rikaste, högre a-kassa och slopat karensavdrag..

SVT - 22 timmar sedan

Kunder oroas över att det ska bli svart i rutan

Den som har en tv-apparat som är 13 år eller äldre kan behöva köpa en ny digitalbox eller en ny tv för att kunna fortsätta se marksänd tv. Och i elektronikbutikerna börjar säljarna märka av oro hos kunderna. – Bara i dag så har fyra-fem kunder frågat om det här, säger Niklas Jalvemo, säljledare på Elgiganten..

SVT - Igår: 17:44

Ryssland bjöd inte in Sverige som observatör till enorma militärmanövern Zapad

Ryssland avslutade nyligen den stora övningen Zapad med 200 000 militärer, enligt ryska uppgifter. Men Sverige fick ingen inbjudan som observatör till den största manövern i Sveriges närområde sedan kalla kriget. – Mycket allvarligt, säger Fredrik Löjdquist, chef vid Stockholm Centre for Eastern European Studies och tidigare ambassadör vid OSSE..

SVT - Igår: 16:37

Kritiken mot råd till nyanlända: “Slänger alla som heter Ahmed under bussen”

Mustafa Panshiri råder nyanlända att lägga till ett västerländskt namn för att integreras lättre. Rådet har blivit omdiskuterat och lett till en debatt på ledarsidor och i sociala medier. Rapparen Houman Sebghati har liknat namnrådet vid att sälja sin själ.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.