SVT > Inrikes

Wednesday, 20 October, 14:28

SVT - 17 sep 21 kl. 09:24

Flera lokaltidningssajter ligger nereFlera webbsidor inom EU ligger nere på grund av problem hos molnplattformen Heroku..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
EU, Heroku

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera lokaltidningssajter, ligger, nere

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Svantesson ångrar att hon kallade SD:s politik rasistisk

Moderaternas ekonomiskpolitiska talesperson Elisabeth Svantesson ångrar att hon tidigare kallat delar Sverigedemokraternas politik för rasistisk. – Jag tycker att det var dåligt formulerat, säger Svantesson när hon gästar SVT:s ”30 minuter”..

SVT - 1 timme sedan

Polisen: Så bekämpas den organiserade brottsligheten

Polisen, Ekobrottsmyndigheten, Försäkringskassan och Skatteverket kallar till en gemensam pressträff klockan 13.00. Tillsammans ska man ge en bild av hur man arbetar mot den organiserade brottsligheten..

SVT - 3 timmar sedan

Mildrade fängelsestraff i mobilhärvan

En frisersalong i Halmstad, en elitfotbollsdomare och en avhoppad politiker. Det har varit några av ingredienserna i det första målet om misstänkta bedrägerier i den så kallade mobilhärvan. Nu har hovrättens dom kommit..

SVT - 4 timmar sedan

I dag utvisas svenska IS-kvinnor från Syrien

Nu utvisas ytterligare svenska IS-kvinnor och deras barn till Sverige från nordöstra Syrien där de hållits som fångar. Enligt uppgifter till SVT handlar det om tre kvinnor samt deras barn. En från västsverige och en från Stockholm, varifrån den tredje kommer är för SVT okänt.

SVT - 4 timmar sedan

Emma Frans: Hemarbete minskar chansen att bli befordrad

Många gör comeback på arbetsplatsen, men flera stannar också kvar vid sina hemmakontor. Epidemiologen Emma Frans reder ut hur viktigt det sociala umgänget med kollegor egentligen är. – Arbetsplatsen fyller en viktig social funktion, säger hon..

SVT - 5 timmar sedan

Polisen: Fler vill hoppa av kriminella gänglivet

Enligt Hampus Johannesson, avhopparsamordnare i polisregion Stockholm, vill allt fler hoppa av det kriminella gänglivet. Han efterlyser samtidigt mer stöd – bland annat från psykiatrin. – Det här är något man skulle behöva ta tag i väldigt tidigt, säger han i SVT:s Morgonstudion..

SVT - 8 timmar sedan

Morgan Johansson: “Staten kan inte lösa alla problem åt kommunerna”

Många kommuner klarar inte av att hjälpa avhoppare från kriminella gäng och efterfrågar mer nationellt stöd. Men Morgan Johansson (S) slår ifrån sig kritiken. – De här kommunerna har också ett ansvar själva, säger han..

SVT - 8 timmar sedan

Kommuner vill se statligt ansvar för avhoppare

Stödet till gängkriminella som vill hoppa av varierar stort i landet. Flera av de kommuner som haft flest skjutningar de senaste åren saknar organiserad avhopparverksamhet, och många kommuner vill att staten ska ta ett större ansvar..

SVT - 10 timmar sedan

Forskaren om största hackerhoten: Har lyckats ta över pacemakers

För privatpersoner har datorsystemens intåg i vardagen gett stora fördelar – men säkerhetshål kan i vissa fall medföra livsfara – till exempel om bilar och pacemakers angrips av hackare..

SVT - 15 timmar sedan

Generaldirektören sitter kvar – trots raderade mejl

Skogsstyrelsens generaldirektör Herman Sundqvist blir kvar, åtminstone till februari. Han låter familjens stora skogsinnehav vila och har medgivit att det inte var rätt att radera mejl som kunde vara offentliga handlingar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.