SvD > Ekonomi

Saturday, 16 October, 21:05

SvD - 17 sep 21 kl. 06:00

SBAB: Bostadsbristen kan vara löst om sex årRedan om sex år kan bostadsbristen vara borta, enligt statliga bolåneaktören SBAB.Det byggs massor samtidigt som befolkningsutvecklingen saktar av – det gör att fler kommer hitta en holk att flytta in i..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
SBAB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SBAB, Bostadsbristenkan vara , löstom , sexår

Fler nyheter från SvD

SvD - 4 timmar sedan

10 000 amerikanska traktorarbetare i strejk

Över 10 000 arbetare på den amerikanska maskinjätten John Deere i USA har gått ut i strejk..

SvD - 8 timmar sedan

Sverige lockar när vinkartan ritas om

Plantor fryser sönder, torkar ut eller brinner upp. Klimatförändringarna slår hårt mot Sydeuropa – vilket har fått en del vinproducenter att blicka norrut.– Det är en helt ny spelplan, säger italienaren Andrea Guerra som driver en vingård på Gotland..

SvD - 12 timmar sedan

Fem saker att ha koll på i rapportfloden

Sandvik är första storbolag ut. Ett par dagar senare är det ”super-torsdag” med en rad storbolag. Här är fem frågor som ska få svar när rapportsäsongen kickar igång igen..

SvD - 14 timmar sedan

Fortsatt varubrist pressar Ikea

Varubrist, störningar i leveranskedjor och stigande priser. Ikea fortsätter att växa men de globala flaskhalsarna sätter stor press på möbeljätten.– Det kan ta ett år innan kurvorna jämnar ut sig och världen kommer ikapp, säger Jesper Brodin, vd på Ingka Group, som driver Ikeavaruhus runt om i världen..

SvD - 14 timmar sedan

Klassisk maktsfär i graven: ”En epok försvinner”

I nästa vecka väntas Handelsbanken fatta beslutet som begraver det intrikata korsägande som gjort banken till navet i Sveriges stora industrigrupp bredvid Wallenbergs. Storägarna är positiva till beslutet, som samtidigt på allvar ger makten åt Fredrik Lundberg..

SvD - 18 timmar sedan

Upprepat fusk med arbetstillstånd

SvD - Igår: 20:43

Om inte ens Linkedin kan verka – vem kan?

Det fanns bara en realistisk väg in i Kina som utländskt företag. Nu kan även den vara stängd. När Linkedin monterar ner sitt sociala nätverk i landet kan det markera en ny era för techbolag i Kina..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.