SvD > Ekonomi

Sunday, 09 May, 10:23

SvD - 11 apr 21 kl. 00:15

Så blir du en vinnare på Spac-boomenGlödhett i USA – nyss lanserat i Sverige. Investeringsfenomenet Spac ångar fram. Men se upp för dolda fällor, varnar experterna – och lyfter här fram vad du ska leta efter när du granskar prospektet..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Spac, USA, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Så blir du en vinnare, Spac-boomen
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Färre bönder ställer om till ekologiskt

Lägre skörd, brist på stallgödsel, mättad marknad och snåla konsumenter – den som vill satsa ekologiskt stöter på flera hinder.Staten betalar samtidigt ut miljoner i bidrag för att få fler att ställa om till ekologiskt varje år.Men det är ett stöd som allt färre intresserar sig för..

SvD - 14 timmar sedan

Män vid roder – kvinnornas fasa

Men hoppa då!Det är kvinnornas största fasa på sjön – män som hetsar fram dumdristiga hopp vid angöring av båt..

SvD - 22 timmar sedan

Så mycket äter avgiften på ditt sparande

Det lönar sig att se över fondavgifterna i sparandet.På lång sikt, som i ett pensionssparande, kan dyra avgifter äta upp hundratusentals, till och med miljontals, kronor..

SvD - Igår: 09:08

Tesla inte i topp – mest sålda elbilarna i Sverige

Elbilar säljer som smör just nu. Men vilka har varit svenskarnas favoriter det senaste året, hur mycket kostar de och hur långt går de? SvD har svaren..

SvD - Igår: 06:51

Från Kina till Kista – så byggde svenskar Huawei

Kinesiska Huawei befinner sig mitt i ett globalt säkerhetspolitiskt storbråk. Mindre känt är att bakom företagets väg till världstoppen inom mobiltelefoni finns en grupp sparkade ingenjörer från konkurrenten Ericsson..

SvD - Igår: 22:14

New Yorks drag för att locka fler turister: Vill ge dem vaccin

Nu är New York på väg att ansluta sig till de turistdestinationer som aktivt försöker locka turisterna tillbaka efter pandemin. Knepet: ge dem gratis vaccin..

SvD - Igår: 16:24

Andersson: Fastighetsskatt för impopulärt

Det finns fördelar med en modern fastighetsskatt. Men att den är så illa omtyckt har gjort en sådan omöjlig, säger finansminister Magdalena Andersson (S).– Vi lever inte i en ekonomisk teori utan i en verklighet och det är bara att konstatera att fastighetsskatten är ytterst impopulär..

SvD - Igår: 14:33

Färre jobb i USA än väntat

SvD - Igår: 12:27

Fler flög med SASOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.